Över synonym, annat ord för över, vad betyder över, förklaring, uttal och böjningar av över.

Synonymer till över

Över översättning

Engelska

over
move over to Sweden, jump over a fence
over, more than
over three hours, over (more than) two kilos, it is past 3 o', clock
left
nothing was left after the party, I had one krona left, I', ll miss this round
over, past
violation, infringement, contravention, flood, work overtime
over
the party is over
above
the key is hanging above the door
over
the company has offices all over the country
across
cross the street, change overnight
by (way of)
go to Stockholm via Örebro
over, above
be the head of a company
about, over
be proud of one', s language, think the matter over, think about it

Hur används ordet över

  1. – Vi har bara två målvakter i truppen och vår bedömning är att vi behöver förstärka konkurrenssituationen. John är en bra målvakt, han är stabil och rutinerad med stor allsvensk erfarenhet och en bra person som kommer att smälta bra in i gruppen. (expressen.se)
  2. Det finns mycket i direktivet som stärker upphovsrätten, man behöver inte artiklarna 11 och 13 som i grunden kan förändra internet så som vi känner det. Vi hade häromåret flera konstruktiva kompromissförslag där artiklarna 11 och 13 fanns kvar, men med ändrad innebörd, men det vill inte upphovsrättlobbyn acceptera. Nu är det allt eller inget när det gäller 11 och 13. (svt.se)
  3. – För att identifiera de här verken på de plattformar om behöver man använda sig av automatiserad teknik. Det är inte möjligt manuellt att föra sökningar av allt material som laddas upp. Kritiken går ut på att den här typen av automatiserade processer inte kan identifiera om något utgör en tillåten användning av ett verk eller inte, utan att den tar bort mer än vad som är nödvändigt, sade Patrik Sundberg, rättssakkunnig på Justitiedepartementet till SVT tidigare. (svt.se)
  4. Läs även: Max Mitteregger efter börsstöket: "Det kommer nog inte vara lika enkelt att tjäna pengar framöver" (va.se)
  5. För att använda den här funktion behöver du vara inloggad. (dn.se)
  6. I vinter har ovanligt många fall, hittills 60 personer sedan i november, rapporterats in i Sverige. Sjukdomen smittar via fåglar, som själva inte behöver vara sjuka. Och det är framförallt via avföringen, att man andas in damm från fågelspillningen. (svt.se)
  7. – Men vissa får lunginflammation som behöver behandlas på sjukhus. Tack och lov går det att behandla med antibiotika. (svt.se)
  8. Isbanan är öppen dygnet runt och här finns skridskor och hjälm att hyra för dig som behöver. Det finns ingen längd- eller åldersgräns. Tänk på att du åker på eget ansvar och att du som vuxen ansvarar för ditt eget barn. (expressen.se)
  9. Några måndagar framöver kommer Lotta Fahlén gästa Studio med tips och tankar kring musikproduktion i form av Måndagstipset. (idg.se)
  10. – Vi satsar på framtidens pensionärer, de är personer som har rest och nu behöver de fortfarande sin sol, säger hon. (expressen.se)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Över Synonymer Betyder Uttal

Populärast: