Bärplockning Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder bärplockning, varianter, uttal och böjningar av bärplockning

Bärplockning synonym, annat ord för bärplockning, vad betyder bärplockning, förklaring, uttal och böjningar av bärplockning.

Vad betyder och hur uttalas bärplockning

Bärplockning uttalas bär|plock|ning och är ett substantiv.

Ordformer av bärplockning

Singular

bärplockning
obestämd grundform
bärplocknings
obestämd genitiv
bärplockningen
bestämd grundform
bärplockningens
bestämd genitiv

Bärplockning är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet bärplockning

  1. Skogen är idag mer än en källa för värdefulla råvaror. Det ställs stora krav på att skogsbruket ska ta olika typer av miljöhänsyn. För många människor ger skogen möjlighet till rekreation genom till exempel jakt, promenader, orientering, fiske, svamp- och bärplockning. Allemansrätten gör det möjligt för var och en att fritt röra sig i skog och mark. (wikipedia.org)
  2. Säsongsarbete är en typ av arbete som utförs under en begränsad säsong under året. Några näringar som till stor del är beroende av säsongsarbete är jordbruk, bärplockning och turism. Sådana arbeten kan leda till omfattande migration till platser, och höja befolkningen avsevärt under säsongen. Även arbeten som jultomte kan beskrivas som säsongsarbete. (wikipedia.org)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.