Förvaringslåda Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder förvaringslåda, varianter, uttal och böjningar av förvaringslåda

Förvaringslåda synonym, annat ord för förvaringslåda, vad betyder förvaringslåda, förklaring, uttal och böjningar av förvaringslåda.

Synonym till förvaringslåda

Hur används ordet förvaringslåda

  1. För att skapa ett nominellt mått används ett minimum av olika passbitar som staplas och sammanfogas för att skapa det önskade referensmåttet. När flera block ska sammanfogas tas de upp från sin förvaringslåda, rengörs från överflödig vaselin- eller oljefilm, skjuts och pressas samman samtidigt som de vrids över till en linjerande rektangulär stapelform. På grund av sin höga ytnoggrannhet och planhet hjälper lufttrycket till hålla bitarna samman ihop med andra Adhesionskrafter. Passbitar är kalibrerade för att vara korrekta vid 20 ° C (68 ° F) och bör hållas vid denna temperatur vid noggrannare mätning, för att minimera effekterna av termisk expansion. Det förekommer också kombinationer med stål och keramiska bitar där slitageblock av keramik kan anbringas i en stapelände, för att skydda för mekaniskt slitage vid måttöverföringar. (källa)
  2. Vid insjöfiske användes också långrev, företrädesvis med bitar av fisk eller vanlig metmask som agn. Dessa långrevar har ett krokantal om 80-100 stycken, den ena änden av reven är revens egen förvaringslåda och den andra är en enkel träbit. Sänken kan användas efter reven, men reven i sig levereras utan sänken. På slika revar fångas bland annat abborre, gädda, lake och ålfiskar. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.