Gör Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder gör, varianter, uttal och böjningar av gör

Gör synonym, annat ord för gör, vad betyder gör, förklaring, uttal och böjningar av gör.

Synonymer till gör

Vad betyder och hur uttalas gör

Gör uttalas gör- [gö´r] i sms.

Gör betyder:

Ordformer av gör

Ordform(er) gör- förled

Hur används ordet gör

  1. Alvbåge gör sin första träning med Sirius på fredagen. (källa)
  2. Råder massförkylning? Är åtta lårmuskler sträckta? Nej, åkarna gör som Therese Johaug och avstår kraftprovet för att skona kropparna. (källa)
  3. Bostaden är en plats där vi tillbringar mycket tid och därför är det extra viktigt med en bra miljö. Många hyresgäster vänder sig till oss för att de besväras av rök i sina hem, det gör att vi vill agera utifrån det och erbjuda en rökfri boendemiljö när vi utvecklar nya hem, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam i uttalandet. (källa)
  4. Det finns en lista med våra kandidater och Mick står på den. Han är en av killarna i Formel 2 som uppfyller de kriterier som krävs för ett debutanttest och antalet förare som gör det ärätt begränsat, säger stallchefen Frederic Vasseur till Formula1. com. (källa)
  5. Djurfront kan bara ta ansvar för våra aktioner. Vad aktiva gör efter våra aktioner kan inte vi ta ansvar för, säger Richii Klinsmeister. (källa)
  6. Vi upplever att det den sista tiden, speciellt efter nyår, varit en stor ökning av frågor från medierna. Och vi har ingenting att dölja. Vi vägde för- och nackdelar, som man gör i alla sammanhang, och kom fram till att vi valde att gå ut med det för att förhindra tryck från medierna och att förhindra eventuella rykten och osanna påståenden. Vi har en helt öppen process. Familjerna har också godkänt att vi klargör förhållandena runt deras behandlingar, säger han. (källa)
  7. Även om demokraterna i sin besvikelse över rapportens resultat garanterat kommer att försöka göra livet surt för Trump på andra sätt. Demokraternas majoritet i representanthuset gör att de kan initiera en rad utredningar mot presidenten. Bland annat kommer de att försöka tvinga honom att lämna ut sina deklarationer i hopp om att det där ska finnas saker som är brottsliga eller politiskt besvärande för presidenten. (källa)
  8. - Vi gör många granskningar, vi kommer att fortsätta. (källa)
  9. Life itself är en till innehållet stor och vid skildring som till största del utspelar sig i New York, i olika tider, men också gör en avstickare till Spanien där Antonio Banderas spelar snäll nutida plantageägare. Fler kända namn, som exempelvis Oscar Isaac, Annette Bening och Olivia Wilde, för fram ett ensembledrama som svingar sig över Atlanten och mellan dur och moll, där ett gäng människoöden visar sig sitta ihop på ett småfiffigt vis. (källa)
  10. Johanna Frid gör på ett omedelbart sätt det som alla författare strävar efter: Hon etablerar en helt egen röst i sin text. Hennes roman är egensinnig, intelligent och rolig – ett helt självklart val som vinnare av DN: s kulturpris, säger DN: s kulturchef Björn Wiman i ett pressmeddelande. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.