Här synonym, annat ord för här, vad betyder här, förklaring, uttal och böjningar av här.

Synonymer till här

Här översättning

Engelska

here
at this point, with me, what', s this?, stop here!, this book, this is what you can do
army, host
army

Hur används ordet här

  1. – Det är ytterligare en gammal gubbe att konkurrera ut. Vi har haft några sådana här nu, säger Jonsson med ett skratt till tidningen. (expressen.se)
  2. Ändå vadar vi runt här. I en kris så djup att det smärtar att se på skidskytte för att de mår så förbannat fint, de där smilande bössbärarna. (aftonbladet.se)
  3. De gamla klimatförnekarna tvivlar som bekant på vetenskapen om jordens uppvärmning. I Sverige är dock de nya klimatförnekarna en större och farligare grupp. De förkastar vetenskapen om effekten av klimatpolitiska instrument. Här är några exempel: (aftonbladet.se)
  4. ”Det är väldigt stränga krav för att få tillåtelse att använda sån medicinering i Norge. Eftersom det ansågs att det här krävdes så ansöktes det om dispens hos Antidoping Norge. Ansökan beviljades och hon uppfyllde alla Wadas kriterier”, står vidare i pressmeddelandet. (expressen.se)
  5. I dag tisdag röstar EU-parlamentet om en förnyelse av upphovsrätten på nätet. Delar av förslaget, framför allt artikel 11 och artikel 13, har blivit kontroversiella. Kritiker menar att det fria internet kommer att förändras i grunden, medan upphovsrättsinnehavare ser det som en möjlighet att få betalt för sitt jobb. Såhär kommer de svenska EU-parlamentarikerna att rösta. (svt.se)
  6. – I och med det här direktivet kommer vi ha juridiska verktyg för att kräva vår rätt, sade Alfons Karabuda, ordförande i Sveriges musikskapare (SKAP), i en intervju med Kulturnyheterna i mitten av februari. (svt.se)
  7. Du har varit hårt ansatt under de här veckorna, och i något läge används orden ”spiken i kistan”. (expressen.se)
  8. Både publik och kritikerkår har gjort tummen upp. Till skillnad från de anmärkningar om inkvotering som annars infinner sig så fort flera erfarenheter skildras på ett bräde, har serien lyckats beta av inslag efter inslag i det moderna Sveriges tillkomst utan pliktskyldighet. Här blandas nostalgigodis, som de första tv-apparaterna och introduktionen av pizza, med mångbottnade skildringar av förbjuden homosexualitet, arbetskraftsinvandring och ensamstående mödrar. (aftonbladet.se)
  9. Regissören Dan Fogelman är mest känd för TV-serien This is us, som följer en trillingfamiljs öde i olika rums- och tidsvyer, och verkar vara grundligt intresserad av… Livet. Och kärleken. Så även här. (svt.se)
  10. Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer här om hur vi hanterar personuppgifter och cookies. Här hittar du mer information om GDPR. (va.se)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Här Synonymer Betyder Uttal