Ink Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder ink, varianter, uttal och böjningar av ink

Ink synonym, annat ord för ink, vad betyder ink, förklaring, uttal och böjningar av ink.

Vad betyder och hur uttalas ink

Ink uttalas ink och är ett substantiv -en -ar.

Ink betyder:

Ordformer av ink

Singular

ink
obestämd grundform
inks
obestämd genitiv
inken
bestämd grundform
inkens
bestämd genitiv

Plural

inkar
obestämd grundform
inkars
obestämd genitiv
inkarna
bestämd grundform
inkarnas
bestämd genitiv

Ink är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet ink

  1. Health Canada alerts Canadians not to use "black henna" temporary tattoo ink and paste containing PPD. (källa)
  2. Berg har varit medlem i Surrealistgruppen i Stockholm. År 1998 startade hon bokförlaget Ink, som utgav ung svensk skönlitteratur, tillsammans med Niklas Darke och Björn Wiman. Under andra hälften av 1990-talet var hon även medlem i poesigruppen Köttkropp tillsammans med Carl-Michael Edenborg och Mattias Forshage. (källa)
  3. Ink in Her Blood: The Life and Crime Fiction of Margery Allingham av Richard Martin (1988). (källa)
  4. Keram Malicki-Sánchez - Ink. (källa)
  5. Företaget publicerar tidningen Norwegian Magazine. Tidningen utkommer månadsvis och innehåller livsstils- och reserelaterade artiklar. Pappersmagasinet är på engelska. Norwegian Magazine produceras av Ink. (källa)
  6. Efter det misslyckade försöket återvände Deerhunter till Atlanta. Där lärde de känna medlemmarna i Liars, som uppmuntrade dem att göra ett andra försök. Inför det andra försöket återvände gruppen till samma studio i Georgia där de hade spelat in debutalbumet Turn It Up Faggot. Där spelade de till sist in Cryptograms under två separata dagar med flera månaders mellanrum. Den första halvan spelades in under en dagslång session och fyllde hela bandrullen som gruppen hade tagit med sig, låten "Red Ink" slutar med att bandrullen tar slut. Den andra halvan, inspelad flera månader senare i november, börjar med låten "Spring Hall Convert". Cox hade under denna inspelning influensa, vilket påverkade hans röst. Cox har i efterhand beskrivit sin röst under dessa inspelningar som "väldigt konstig". Han trodde också att de senare skulle spela in sången på nytt, men det gjordes aldrig. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.