Släpande Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder släpande, varianter, uttal och böjningar av släpande

Släpande synonym, annat ord för släpande, vad betyder släpande, förklaring, uttal och böjningar av släpande.

Synonym till släpande

Hur används ordet släpande

  1. Hämsko (av tyska Hemmschuh), även bromssko, är en gammal benämning på ett redskap som inrättats i avsikt att hindra en hästdragen vagns rullning utför en sluttning. Spärranordningens funktion verkställs i regel av en något konkav järnplatta, vilken släpande i en vid vagnen angjord kätting läggs under ett av de bakre hjulen, varigenom hjulets vridning hindras. (wikipedia.org)
  2. Forwards, eller anfallsspelare, är de i laget som spelar längst fram och vars främsta uppgift är att göra mål. De kan också ha som uppgift att vara så kallad "target player" dvs att ta emot och hålla uppe bollen tills resten av laget, främst då mittfältarna, kommer upp högre i planen. Positioner: Högerforward, högerinner, central forward, center, vänsterinner, vänsterforward. Trequartista (samt vänsterinner och högerinner) är en position som "släpande" forward med en position, och länken, mellan mittfält och forwards. (wikipedia.org)
  3. Jenka är en typ av långdans som spred sig som en löpeld åren efter 1965, då Roberto Delgado lanserade Letkiss, en anglifiering av schottisen Letkajenkka från 1963. Jenkka är finska för schottis. Ordet används dels för schottismusik, dels för schottisdans med hopp, medan med gångsteg eller släpande steg på finska ofta kallas Sottiisi. (wikipedia.org)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.