Snitsig Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder snitsig, varianter, uttal och böjningar av snitsig

Snitsig synonym, annat ord för snitsig, vad betyder snitsig, förklaring, uttal och böjningar av snitsig.

Synonymer till snitsig

Vad betyder och hur uttalas snitsig

Snitsig uttalas snits|ig och är ett adjektiv -t -a.

Snitsig betyder:

Ordformer av snitsig

Böjning (i positiv) snitsig en ~ + subst. snitsigt ett ~ + subst. snitsiga den/det/de ~ + subst. snitsige den ~ + mask. subst. Komparation snitsigare en/ett/den/det/de ~ + subst. snitsigast är ~ snitsigaste den/det/de ~ + subst.

Snitsig är ett adjektiv

Adjektiv är en ordklass. Orden i denna ordklass anger egenskaper som stor eller grön, eller tillstånd som stängd eller öppen. Adjektiv talar om hur någonting annat (ofta ett substantiv) är eller uppfattas, till exempel "en fin bil". En vanlig minnesramsa (som även finns i många andra varianter) är: ”Adjektiven sedan lär, hurudana tingen är, till exempel sur och tvär.” Själva ordet "adjektiv" kommer av latinets adjectivum (av adjicere, tillägga).

Andra språk

Snitsig på Engelska

  • stylish, elegant, chic - a stylish leather jacket

Hur används ordet snitsig

  1. Skribenterna från Famitsu kallade spelet "supersimpelt", jämförde det med Metro-Cross och Paperboy, och kallade det en förenklad version av Crash Bandicoot. Andra har gjort liknande bedömningar. En recensent från IGN jämförde också spelet med Crash Bandicoot, och beskrev spelupplägget som "simplistiskt baserat på att lära sig utantill", och sade att det som spelet skulle bli ihågkommet för var dess "extremt bisarra premiss". Denne tyckte ändå att spelet inte var dåligt, och sade att det var värt sitt pris, vilket de ansåg var lågt. James Mielke på Gamespot kallade spelet en "snitsig liten förströelse" och sade att spelupplägget liknade de "gammaldags speldynamikerna från förr". Han påpekade det låga priset, men sade att det var svårt att få tag på importerade exemplar av spelet. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.