Stä Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder stä, varianter, uttal och böjningar av stä

Stä synonym, annat ord för stä, vad betyder stä, förklaring, uttal och böjningar av stä.

Vad betyder och hur uttalas stä

Stä uttalas stä interjektion.

Stä betyder:

Ordformer av stä

Ordform(er) stä interjektion

Hur används ordet stä

  1. Med bara drygt två veckor kvar till den allsvenska premiären där Sirius ställs mot Kalmar FF presenterar klubben värvningen av IFK Göteborg-profilen John Alvbåge. (expressen.se)
  2. I stället åker fem damer som är fjärran från kommande VM-trupp plus två, Stina Nilsson och Ida Ingemarsdotter, som sannolikt bryter i förtid. (aftonbladet.se)
  3. Hittills har all minskning av växthusgaser i länder som Sverige endast åstadkommit att oljan i stället bränns på annat håll, mest i länder som själva pumpar upp fossila bränslen. (aftonbladet.se)
  4. Vad beror det på att Sverige får en hög placering? John Ahlmark på FRA: s pressavdelning svarar i ett mejl till TechWorld att ”Sveriges cyberförsvar har goda grundstenar. Men det finns mycket man kan göra för att stärka skyddet. Ett cyberförsvar måste bygga på en god basnivå av informationssäkerheten, kunskap om vilka angrepp som sker och vilka som ligger bakom, goda varningssystem och förmåga att hantera upptäckta angrepp.” (idg.se)
  5. Artikel 13 ställer krav på att plattformarna ska ta ansvar för uppladdning av material, till exempel musik, bilder och nyhetsartiklar, som kan innebära ett upphovsrättsintrång. (svt.se)
  6. Artikel 13 ställer krav på att plattformarna ska ta ansvar för uppladdning av material, till exempel musik, bilder och nyhetsartiklar, som kan innebära ett upphovsrättsintrång. (svt.se)
  7. Den innebär också att alla de som hoppats att kunna avsätta presidenten nu i stället får rikta in sig på att försöka besegra honom i valet 2020. (aftonbladet.se)
  8. Vänta, vad hände just? Eller närmare bestämt de tre senaste måndagskvällarna. En frikyrkoskildring på prime time utan vare sig straffpredikan eller hjärntvätt. I stället en innerlig församling och en nyfrälst kristen gestaltad som en – håll i er – riktig människa. (aftonbladet.se)
  9. Dow Jones storbolagsindex stängde upp 1, 6 procent till 24.985. Det bredare S&P 500 hade ökat 1, 9 procent till 2.706, medan teknikorienterade Nasdaq var upp 3, 0 procent till 7.318. (va.se)
  10. Årets Redigerare: BJÖRN ERIKSSON för HelikopterrånetMotivering: Med en genomtänkt och väl genomförd spänningsdramaturgi, ett suggestivt och engagerande formspråk och en fenomenal känsla för stämningar satte han en magnifik ton i både klippning och ljud. Han har genom ett lika stilsäkert som känsligt berättande, skapat ett mästerverk inom genren. (dagensmedia.se)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.