Till Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder till, varianter, uttal och böjningar av till

Till synonym, annat ord för till, vad betyder till, förklaring, uttal och böjningar av till.

Synonymer till till

Vad betyder och hur uttalas till

Till uttalas till preposition och ad och är ett verb.

Till betyder:

Ordformer av till

Ordform(er) till preposition till adverb

Andra språk

Till på Engelska

 • another, more - have another biscuit!
 • - give a laugh, give sth. a go
 • into, until, to - translate into Swedish, until then, travel to the country
 • of, for, as - for example
 • of, to - she is the mother of four

Hur används ordet till

 1. Det är ytterligare en gammal gubbe att konkurrera ut, säger han till UNT. (källa)
 2. Truppen som Sverige skickar till Tour de ski är ovärdig tävlingen. (källa)
 3. Flygödlorna, pterosaurierna, var de största flygande djur som existerat på jorden. Till en början var de relativt små, men undre yngre krita fanns det arter som hade ett vingspann på 12–14 meter. (källa)
 4. Bostaden är en plats där vi tillbringar mycket tid och därför är det extra viktigt med en bra miljö. Många hyresgäster vänder sig till oss för att de besväras av rök i sina hem, det gör att vi vill agera utifrån det och erbjuda en rökfri boendemiljö när vi utvecklar nya hem, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam i uttalandet. (källa)
 5. Under den första testdagen i spanska Jerez fanns han med i toppskiktet av resultat listan och nu bekräftar Alfa Romeo Racing, det teamet där Marcus Ericsson är tredjeförare, att Mick Schumacher är en kandidat till de kommande testerna. (källa)
 6. FN slår entydigt fast att tvågradersmålet inte kan nås utan att storskaligt binda koldioxid från atmosfären och lagra under jord. Miljöpartiets inställning till utveckling av sådan teknik pendlar mellan förnekelse och ointresse. (källa)
 7. Vad beror det på att Sverige får en hög placering? John Ahlmark på FRA: s pressavdelning svarar i ett mejl till TechWorld att "Sveriges cyberförsvar har goda grundstenar. Men det finns mycket man kan göra för att stärka skyddet. Ett cyberförsvar måste bygga på en god basnivå av informationssäkerheten, kunskap om vilka angrepp som sker och vilka som ligger bakom, goda varningssystem och förmåga att hantera upptäckta angrepp.". (källa)
 8. Man blir ju sorgsen, ledsen och förbannad, säger Richii Klinsmeister om djuren när vi kommer fram till fårhagen. (källa)
 9. Som läkare blir jag upprörd att två så unga utövare känner sig pressade till att berätta om högst privata hälsofrågor offentligt, säger han till Dagbladet. (källa)
 10. Artikel 11 handlar om att digitala webbplattformar, ska ge "skälig och proportionell ersättning" till medier vars material, till exempel längre utdrag av nyhetsartiklar, delas vidare via plattformen. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.