Båtbranschen Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder båtbranschen, varianter, uttal och böjningar av båtbranschen

Båtbranschen synonym, annat ord för båtbranschen, vad betyder båtbranschen, förklaring, uttal och böjningar av båtbranschen.

Vad betyder och hur uttalas båtbranschen

Båtbranschen uttalas båt|bransch|en och är ett substantiv bestämd form.

Ordformer av båtbranschen

Singular

båtbranschen
bestämd grundform
båtbranschens
bestämd genitiv

Båtbranschen är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet båtbranschen

  1. Den nya lagen omfattar närmare en halv miljon båtägare plus besättning. Ett antal politiker håller inte med om att jämförelsen med bil är relevant och har börjat ifrågasätta både hur lagen kom till och konsekvenserna av den. Ett antal riksdagsmotioner har under åren 2011, 2012, 2013 och 2014 lämnats in som begär omprövning/översyn av lagen. Hugo Tiberg samt Mats Edenius anser att lagen helt saknar legitimitet och t.o.m. kan anses som förnedrande för båtförare. Svenska Båtunionen, Båtbranschen (Sweboat) samt Svenska Kryssarklubben har begärt hos Regeringen att man skall ompröva lagen och anpassa den till forskning, båtlivets förhållanden och att harmonisera den med omvärlden. (källa)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.