Blottning Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder blottning, varianter, uttal och böjningar av blottning

Blottning synonym, annat ord för blottning, vad betyder blottning, förklaring, uttal och böjningar av blottning.

Vad betyder och hur uttalas blottning

Blottning uttalas blott|ning och är ett substantiv -en -ar.

Ordformer av blottning

Singular

blottning
obestämd grundform
blottnings
obestämd genitiv
blottningen
bestämd grundform
blottningens
bestämd genitiv

Plural

blottningar
obestämd grundform
blottningars
obestämd genitiv
blottningarna
bestämd grundform
blottningarnas
bestämd genitiv

Blottning är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet blottning

  1. Under tiden knackar Lisa på dörrar i Springfield för att berätta om föroreningarna i Springfieldsjön. Där träffar hon den miljö- och musikintresserade irländske pojken Colin. Hemma diskuterar Marge och Comic Book Guy om det som Abe sade i kyrkan. Homer bestämmer sig för att ge Bart en sista utmaning, nämligen att åka skateboard till Krusty Burger och tillbaka naken. Under utförande av utmaningen griper polisen Bart för blottning. Bart försöker förklara för polisen att Homer utmanade honom, något som han förnekar då han annars skulle få gå på en timmes föräldrakurs. Bart och Homer går in på Krusty Burger där han får ett par byxor av Ned. I restaurangen håller Krusty på att spela i en reklamfilm för en hamburgare, där det medverkar en gris med kockmössa. Då inspelningen är över förbereder man en slakt av grisen. Homer bestämmer sig för att ta med grisen hem. Hemma försöker Marge diskutera med Abe vad hans uppenbarelse i kyrkan betyder. Då Marge får reda på att Homer har skaffat en gris blir hon rädd och varnar för grisen. (källa)
  2. Under samma tidsperiod (1982-1986) blev han gripen och dömd för blottning i två fall, i det senare då han onanerat inför två pojkar. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.