Elitseriespel Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder elitseriespel, varianter, uttal och böjningar av elitseriespel

Elitseriespel synonym, annat ord för elitseriespel, vad betyder elitseriespel, förklaring, uttal och böjningar av elitseriespel.

Vad betyder och hur uttalas elitseriespel

Elitseriespel uttalas e|lit|serie|spel och är ett substantiv.

Ordformer av elitseriespel

Singular

elitseriespel
obestämd grundform
elitseriespels
obestämd genitiv
elitseriespelet
bestämd grundform
elitseriespelets
bestämd genitiv

Plural

elitseriespel
obestämd grundform
elitseriespels
obestämd genitiv
elitseriespelen
bestämd grundform
elitseriespelens
bestämd genitiv

Elitseriespel är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet elitseriespel

  1. Klubbens största sportsliga framgång var SM-silvret 1986 och elitseriespel under 90-talet. (källa)
  2. Inför nästföljande säsong, 2009/10, deklarerade Landeskog att det varit hans stora dröm att spela juniorhockey i Kanada. Därför avstod han från ett A-lagskontrakt och fortsatt elitseriespel med Djurgården. Plymouth Whalers, som hade rättigheterna till Landeskog, sålde honom till Kitchener Rangers den 4 augusti 2009. Vid säsongens slut låg Landeskog trea i poängligan för rookies i OHL med 46 poäng (24 mål, 22 assists) på 61 matcher. I sitt första OHL-slutspel växte Landeskog ut till en av lagets förgrundsgestalter, när han gjorde 18 poäng (7 mål, 11 assists) på 15 matcher. 24 oktober 2010 utnämndes han till lagkapten i Rangers, vilket gjorde honom till den första europeiska kaptenen i lagets historia. Den säsongen slutade Landeskog på 66 poäng (36 mål, 30 assists) på 53 matcher, som även blev ett nytt svenskt poängrekord i OHL som höll i sig i tre år tills det slogs av André Burakovsky. (källa)
  3. Handbollsverksamheten startade på allvar 1928 i gamla Bollhallen. Förutsättningarna för Ystadhandbollen ändrades då Österporthallen byggdes 1974. Ystad kunde nu konkurrera med en arena som tog över 2 000 i publik och gav förutsättningar för elitseriespel. (källa)
  4. Han återvände till Elitseriespel 2001 och vann SM-guld 2003 och 2005 med Frölunda Indians. Han vann SM-guldet 2003 tillsammans med brodern Mikael Andersson. Han har tilldelats Guldpucken, till säsongens främste spelare i Elitserien i ishockey och Sveriges herrlandslag i ishockey, och Guldhjälmen, för Elitseriens mest värdefulla ishockeyspelare, framröstad av Elitseriens spelare. Under lockout-säsongen 2005 var det Andersson som sköt SM-guldet till Frölunda efter ett mål i sudden death mot Färjestad. (källa)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.