Florera Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder florera, varianter, uttal och böjningar av florera

Florera synonym, annat ord för florera, vad betyder florera, förklaring, uttal och böjningar av florera.

Synonym till florera

Andra språk

Florera på Engelska

  • flourish - the illegal trade in apartments is flourishing in the big cities

Hur används ordet florera

  1. Klubben blev politiskt sprängstoff efter att narkotikapåverkade ungdomar börjat florera i Stockholm city. Ungdomarna kopplades ihop med Docklands. (källa)
  2. De amerikanska sångarna Brandy Norwood och Monica Arnold var i samma ålder när de slog igenom som superstjärnor. Norwood släppte sitt självbetitlade debutalbum 1994 vid fjorton års ålder och erhöll snabbt flera guld och platinabelönade topp-tio hits så som "I Wanna Be Down" och "Baby". Arnold, som var ett år yngre, släppte sin debut Miss Thang ett år senare och katapulterades också till omedelbar berömmelse med hjälp av hitsen "Don't Take It Personal (Just One of Dem Days)" och "Before You Walk Out of My Life" som gjorde henne till den yngsta artisten i amerikansk musikhistoria med två listettor i rad på amerikanska Roch B-listan Hot Roch B/Hip-Hop Songs. Sångarna blev snabbt jämförda med varandra och rykten om dispyter och rivalitet började florera i media, trots att Norwood och Arnold i själva verket aldrig hade träffats. (källa)
  3. Han antog sin morfars (Tudor ap Goronwy) namn och begav sig till England och den unge Henrik VI av England:s hov, där han fick tjänst som page. Owen Tudor, som för övrigt ansågs vara sin tids stiligaste man, steg i graderna och blev Clerk of the Wardrobe hos den unge kungens mor, änkedrottning Katarina av Valois, änka efter Henrik V av England. I hans arbetsuppgifter ingick att vakta hennes juveler och beställa tyg till hennes klänningar. Kärlekens låga tändes mellan de två. En historia förtäljer, att Owen Tudor fick kallelse att dansa för änkedrottningen. Han råkade vingla till och föll rakt i hennes knä, och det sätt på vilket Katarina reagerade på denna "intimitet" fick rykten att florera att de två hade ett förhållande. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.