Ganska bra Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder ganska bra, varianter, uttal och böjningar av ganska bra

Ganska bra synonym, annat ord för ganska bra, vad betyder ganska bra, förklaring, uttal och böjningar av ganska bra.

Synonym till ganska bra

Hur används ordet ganska bra

  1. Som tur var hade hennes pappa köpt huset för många år sedan. När Pippi mönstrade av fartyget tog hon med sig en apa, Herr Nilsson, och en kappsäck full med guldpengar. När hon flyttade in köpte hon också en häst som får bo på verandan. Pippi tyckte ganska bra om att bo ensam för då var det ingen som tjatade på henne att hon skulle gå och lägga sig eller tvingade henne att äta fiskleverolja när hon hellre ville ha karameller. (källa)
  2. Med hjälp av sina starka nackmuskler och de skovellika händerna river mullvaden sönder jordklumparna och kastar dem bakom sig med utomordentlig snabbhet. I gångarna rör sig mullvaden mycket fort. Den når där en hastighet på 67 meter/minut (cirka 4 kilometer/timme). Mullvaden simmar också ganska bra. (källa)
  3. Oliver Twist handlar om en pojke vid namn Oliver Twist. Han föds i staden Portsea, i sydöstra England, både modern (som dog strax efter förlossningen) och fadern är okänd. Oliver vårdas på fattighuset genom kommunens försorg, med stor knapphet i kost och omsorg. När så Oliver en dag begär lite mer mat hamnar han genast i arresten. Därefter beslutas att han ska lära sig ett yrke genom att börja som lärling hos en begravningsentreprenör. Där trivs han ganska bra förutom att han blir retad av andra lärlingar. Efter ett slagsmål med denne rymmer vår huvudperson för att till fots ta sig till London. (källa)

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.