Ha ont Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder ha ont, varianter, uttal och böjningar av ha ont

Ha ont synonym, annat ord för ha ont, vad betyder ha ont, förklaring, uttal och böjningar av ha ont.

Synonym till ha ont

Hur används ordet ha ont

  1. Symtom på strupcancer är heshet och andra röstförändringar som kvarblir i över tre veckor, svårigheter att svälja (dysfagi), viktminskning, svårigheter att andas (dyspné), och långvarig hosta. Personer kan också ha ont i öronen. (källa)
  2. Något man bör vara medveten om i de fall man upplever tandvärk (vanligt i samband med uppkommande visdomständer) är att tandvärken kan bero på bakterieinfektion i tandköttet, så kallad pericoronit. Ofta kan man ha ont i några dagar utan några vidare symtom, men om man går med smärta längre än 1–2 veckor brukar det uppstå en väl synlig svullnad i kinden och tandköttet vid det värkande området. Operculum, som delvis kan täcka tanden, kan man åtgärda genom behandling med väteperoxid eller vanlig munsköljvätska. (källa)
  3. Bröstet, eller bringan, är övre och främre delen av bålen. Benämningen ingår i många stående uttryck som luta sig mot någons bröst och ha ont i bröstet. Bröst kan även syfta på bröstmuskulaturen (pectoralis major, pectoralis minor), bröstkörtlar hos kvinnor (kvinnobröst) eller kvinnlig brösttillväxt hos män (gynekomasti). Smärta i bröstvävnaden kallas mastodyni. Smärta innanför bröstet (bröstsmärta) är ett tecken på många sjukdomar. (källa)
  4. Katten Pepsi har en celltillväxt i ögat men verkar inte alls ha ont. Ägaren tror att Pepsi är blind på ögat och nu är det dags för kontroll på Landskronas smådjursklinik. Trots semestertider så har de skånska djurklinkerna väldigt mycket att göra. (källa)
  5. På en hörna ett par minuter senare krockade André Calisir med en medspelare. IFK Göteborgs mittback verkade ha ont i huvudet och byttes ut mot Jesper Tolinsson, 17 år. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.