Haft Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder haft, varianter, uttal och böjningar av haft

Haft synonym, annat ord för haft, vad betyder haft, förklaring, uttal och böjningar av haft.

Vad betyder och hur uttalas haft

Haft uttalas haft se under ²ha.

Ordformer av haft

haft se under ²ha

Andra språk

Haft på Engelska

 • had

Hur används ordet haft

 1. Det är ytterligare en gammal gubbe att konkurrera ut. Vi har haft några sådana här nu, säger Jonsson med ett skratt till tidningen. (källa)
 2. Flera av dem som fick försändelserna hade haft offentliga konflikter med presidenten. (källa)
 3. Vi har i samma artikel gått ut och bett om ursäkt för den dagen vi publicerade avsnittet. Det var inget aktivt val av oss, utan det var ett otroligt olyckligt och klumpigt misstag från vår sida. Det beror på att vi på haft ett ganska hårt tryck på oss och är en liten redaktion. I övrigt har jag egentligen inget att tillägga, förutom det jag redan sagt till Resumé, säger han. (källa)
 4. Sverige är ett land som haft hög invandring i många år, samtidigt ligger vi i regel i topp i alla sammanställningar över ekonomisk eller sociala data, nivån av korruption etc. Ungern ligger betydligt längre ner på listorna från UNDP, WEF och liknande. Så vi gör rimligen något rätt. (källa)
 5. De som var kritiska mot FRA: s Swedbank-rapport har haft orimliga förväntningar. (källa)
 6. Den nuvarande hettan tycks generellt inte vara något problem för fåglarna. Enligt Wirdheim kan arter som häckar under takpannor på sina håll ha haft problem på grund av överhettning, och havsörnar och fiskgjusar vars ungar ligger i öppna bon i trädtoppar kan också ha varit utsatta – men i det stora hela är värmen ingen katastrof för någon fågelart. (källa)
 7. Om man ser på det lite mer ur ett fågelperspektiv så kan man konstatera att den digitala utvecklingen genomgått en enorm mognadsprocess de senaste 20 åren. Från att vi haft kanske en eller två webmasters i en organisation så har vi i dag ett 30-tal olika yrkesroller som har med det digitala att göra. (källa)
 8. Men för det stora flertalet av diktens män har ej konsten denna allt uppslukande makt. De flesta poeter hava flera hjärtblad än poesiens, och tillvaron är för dem ej blott material för nyskapelse, för dikter och skådespel, men intressant i och för sig, som en spännande kamp att utkämpa för den praktiska deltagaren eller en spännande rebus att tyda för begrundaren. För Strindberg har livet haft båda dessa eggelser. Det var en tid, då han framför allt var agitator på torget och hans konst ett alltid passionerat, ej sällan bullersamt och smaklöst inlägg i "världsförbättrarbråket". Det har senare kommit en annan tid, då han framför allt vill vara forskare eller kanske snarare "vetenskaplig upptäckare" – yrket är vanskligt nog – och då de vetenskapliga hypotesernas berusning blivit hans ingivelse. Så gott som aldrig var han uteslutande artist, ensamt ledd av konstnärligt skaparbehov, nästan alltid i första hand undrare, frågare, motsägare, teoretiker. (källa)
 9. Adelskalender är den för Europa vedertagna beteckningen för en genealogisk sammanställning av nu levande adel. I många länder som har eller har haft ett riddarhus eller motsvarande institution utges en periodisk adelskalender. (källa)
 10. Det är inte klart om alla som haft ett gallstensanfall eller akut gallblåseinflammation behöver opereras. Det vetenskapliga underlaget är otillräckligt för att bedöma om en operation på grund av akut gallblåseinflammation minskar besvär eller risken för komplikationer jämfört med att inte operera och istället avvakta om nya besvär uppstår. I kliniska studier med uppföljning upp till 14 år där man avvaktat med operation efter ett gallstensanfall och akut gallblåseinflammation finner man att en förhållandevis stor andel patienter inte återkommer med nya besvär. Dock kan i en del fall besvären vara allvarligare vid återfall. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.