Immigration Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder immigration, varianter, uttal och böjningar av immigration

Immigration synonym, annat ord för immigration, vad betyder immigration, förklaring, uttal och böjningar av immigration.

Synonym till immigration

Vad betyder och hur uttalas immigration

Immigration uttalas im|migr|at|ion och är ett substantiv -en.

Ordformer av immigration

Singular

immigration
obestämd grundform
immigrations
obestämd genitiv
immigrationen
bestämd grundform
immigrationens
bestämd genitiv

Immigration är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Andra språk

Immigration på Engelska

  • immigration

Hur används ordet immigration

  1. Sedan 2008 finns en integrerad gränsmyndighet, UK Border Agency, som utför de uppdrag som tidigare åvilade invandrarverket (Border and Immigration Agency), tullmyndighetens gränskontroll (Her Majesty's Revenue &. (källa)
  2. Invandring eller immigration är en form av mänsklig migration och avser inflyttning och stadigvarande bosättning av utrikes född person i ett land. Vanligen inkluderar statistiken även personer som fötts i landet och återvänder efter att ha bott en längre tid i ett annat land. Den person som invandrat kallas invandrare eller immigrant. Inrikes född person som har en eller två utrikes födda föräldrar kallas andra generationens invandrare. Utländsk bakgrund avser person som själv är utrikes född eller som har två utrikes födda föräldrar. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.