Inte Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder inte, varianter, uttal och böjningar av inte

Inte synonym, annat ord för inte, vad betyder inte, förklaring, uttal och böjningar av inte.

Synonymer till inte

Vad betyder och hur uttalas inte

Inte uttalas inte ad och är ett verb.

Inte betyder:

Ordformer av inte

Ordform(er) inte adverb

Andra språk

Inte på Engelska

 • not - (not) either, not at all, not only ... but also, not even

Hur används ordet inte

 1. Men konkurrenten Lukas Jonsson jublar inte. (källa)
 2. Jag säger inte att Fis borde bestraffa oss. (källa)
 3. Dinosaurierna var kanske inte först på jorden med att bära fjädrar. För nu har forskarna även hittat fjäderliknande strukturer hos flygödlor som delar en gemensam förfader med dinosaurierna. (källa)
 4. Slutrökt för hyresgäster. Från och med 2019 inför fastighetsbolaget Wallenstam ett rökförbud i all nyproduktion av bostäder. Inte ens på balkongen får en cigarett tändas. (källa)
 5. Men vi har inte bestämt någonting än, det finns ytterligare namn på listan. (källa)
 6. FN slår entydigt fast att tvågradersmålet inte kan nås utan att storskaligt binda koldioxid från atmosfären och lagra under jord. Miljöpartiets inställning till utveckling av sådan teknik pendlar mellan förnekelse och ointresse. (källa)
 7. Sverige ligger inte i topp i något kriterium, me har tillräckligt hög lägstanivå för att nå en hög placering. Enligt undersökningen är drygt tre procent av mobilerna infekterade med skadlig kod och elva procent av datorerna. Knappt en halv procent av svenskarna utsätts för bank-attacker, drygt 1, 3 procent utsätts för kryptokapningar och nästan en halv procent av phishing-attacker och dess kusiner utgår från Sverige. Sverige anses ha ett gott försvar mot cyberattacker (plats 17 i CGI: s rankning bland 134 länder) och vi anses ha en modern lagstiftning. (källa)
 8. Djurfront kan bara ta ansvar för våra aktioner. Vad aktiva gör efter våra aktioner kan inte vi ta ansvar för, säger Richii Klinsmeister. (källa)
 9. Ola Rönsen, medicinskt ansvarig i Norges skidförbund, vill vara tydlig med att det rör sig om två helt separata fall och tjejernas behandlingar ska inte klumpas ihop. (källa)
 10. Om inte paragraf 11 och 13 omarbetas röstar jag nej. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.