Klart Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder klart, varianter, uttal och böjningar av klart

Klart synonym, annat ord för klart, vad betyder klart, förklaring, uttal och böjningar av klart.

Synonymer till klart

Andra språk

Klart på Engelska

 • clear, finished, Done, ready, cleared

Hur används ordet klart

 1. Programvarujätten Microsoft redovisade efter onsdagens stängning ett justerat resultat per aktie som var klart högre än Bloomberg News snittprognos. Även intäkterna var högre än väntat och aktien lyfte 5, 8 procent. (källa)
 2. Kärnan var att minska utsläppen av växthusgaser och att ökningen av jordens medeltemperatur ska hållas "klart under" två grader. Ansträngningar ska göras för att hålla ökningen under 1, 5 grader. (källa)
 3. "Allt kan hända i hockey."Betyder: Klart att matchen redan är förlorad men det kan jag inte stå och säga inför tredje perioden. (källa)
 4. Han vill inte gå ut. Vad ska han säga? Ingenting är ju klart. Men bilen ska gå och han kan omöjligen nå den utan att passera praktsalen. När han till slut träder ut bländas han av ljuset från tv-kamerorna. Han hör bara ett öronbedövande jubel. Han tar sig till ett hörn där de byggt upp en tillfällig estrad. Han säger. (källa)
 5. Guldfågeln ser allvarligt på djuromsorgen, och det är klart att vi inte ska ha några vingskador. Vi jobbar mot en nollvision mot vingskador, säger Anita Pettersson, primärchef på Guldfågeln. (källa)
 6. Man blir klart orolig över att det ska hända igen och vad det unika fallet berodde på, för man vet inte riktigt, säger Marianne Alanko Blomé. (källa)
 7. Den 23-åriga skådespelerskan fick med den här filmen sin tredje(!) Oscarsnominering, vilket så klart säger en del om hennes talang. Som Greta Gerwigs alter ego är hon perfekt. (källa)
 8. En debut som kunde ha ägt rum redan för 42 år sedan. Allt var klappat och klart. Förlaget skulle ringa och en 24-årig Richard Hobert hade köpt champagne. (källa)
 9. Det är ännu inte helt klart exakt vad som kommer att gälla, även om det mesta är tydligt, säger han och konstaterar att regeringens förslag exempelvis inte ringar in vilka andra tjänster som skulle kunna omfattas av de nya reglerna förutom webbplatser och appar. (källa)
 10. Det är inte klart om alla som haft ett gallstensanfall eller akut gallblåseinflammation behöver opereras. Det vetenskapliga underlaget är otillräckligt för att bedöma om en operation på grund av akut gallblåseinflammation minskar besvär eller risken för komplikationer jämfört med att inte operera och istället avvakta om nya besvär uppstår. I kliniska studier med uppföljning upp till 14 år där man avvaktat med operation efter ett gallstensanfall och akut gallblåseinflammation finner man att en förhållandevis stor andel patienter inte återkommer med nya besvär. Dock kan i en del fall besvären vara allvarligare vid återfall. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.