Mini Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder mini, varianter, uttal och böjningar av mini

Mini synonym, annat ord för mini, vad betyder mini, förklaring, uttal och böjningar av mini.

Synonymer till mini

Vad betyder och hur uttalas mini

Mini uttalas mini- i sms.

Mini betyder:

Ordformer av mini

Ordform(er) mini- förled

Hur används ordet mini

  1. I dessa tre serier körs tävlingsklasserna Formel Micro, Formel Mini, J60, J125, S126, Rotax Junior, Rotax DD2, OK, OKJ och KZ2. Även uppvisningsklassen Cadetti körs i samband med tävlingarna. Inte alla klasser tävlar i varje serie och vid varje tävling. (källa)
  2. En hemdator är en dator man kan ha hemma och är skapta på ett så enkelt och smidigt sätt att alla kan använda den. Begreppet hör framför allt hemma på 1980-talet, då små datorer, "mikrodatorer" (namnet syftar dels på mikroprocessorn de innehöll, dels på storleken i förhållande till mini- och stordatorerna), de flesta främst för hobbyanvändning, började bli vanliga. Tidiga mikrodatorer för hobbybruk, såsom Altair 8800 från 1974, levererades i form av en byggsats, men termen hemdator syftar främst på datorer avsedda också för mindre tekniskt lagda användare. (källa)
  3. Mini-Stellan Bengtsson, bordtennisspelare,Värnplikt 1967 vid Hallands regemente. (källa)
  4. Lätta finns i tre olika varianter, Lätta (39 % fett), Mini-Lätta (28 % fett) samt Lätta med Yoghurt (28 % fett) och säljs i åtta europeiska länder. De nordiska Lätta-produkterna produceras i Helsingborg. (källa)
  5. Mini är en personbil som tillverkades av British Motor Corporation och dess efterträdare mellan 1959 och 2000. Mini var från början en bilmodell som tillverkades under flera olika namn som Austin Seven, Morris Mini och Riley Elf. År 1969 blev Mini ett eget bilmärke. Mini fick i Sverige smeknamnet "hundkoja", och är än i dag känd under det namnet bland många (främst äldre) svenskar. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.