Mitt Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder mitt, varianter, uttal och böjningar av mitt

Mitt synonym, annat ord för mitt, vad betyder mitt, förklaring, uttal och böjningar av mitt.

Synonymer till mitt

Vad betyder och hur uttalas mitt

Mitt uttalas mitt se under ²min.

Ordformer av mitt

mitt se under ²min

Andra språk

Mitt på Engelska

 • my
 • - we lived just opposite the church, in the middle (dead) of the night, in the middle (depths) of the forest
 • centre - centre (halfway) line, (the hair) parted down the middle, centre, mid-November, the cane broke in two

Hur används ordet mitt

 1. De har tiotusentals på läktarna och ger ut miljoner i prispengar till sina toppåkare från Ryssland, Frankrike, Österrike, Tyskland, Slovenien, Tjeckien, Italien och Polen. Bilfabrikörer placerar ut skrytkärror mitt i banan och har videoskärmar längs spåret. (källa)
 2. Trump vore inte Trump om han inte mitt i segerns sötma far med osanning. Han hävdar att han blivit helt frikänd trots att Mueller uttryckligen säger att det inte är så. (källa)
 3. Birgitte Bonnesen dröjer några sekunder där vi sitter mitt emot varandra, innan hon säger. (källa)
 4. När jag var tonåring försökte mina föräldrar kontrollera allt jag gjorde. Jag minns när jag hade sex med min dåvarande pojkvän. Hela kyrkan fick reda på det, och jag blev relegerad från den kristna skolan jag gick på. Han, däremot, fick gå kvar. Bloggen blev min frihet, där jag skrev anonymt om mitt liv, om mina flick- och pojkvänner, om sex, och om mitt gudstvivel, säger Camila Gutiérrez. (källa)
 5. Jag tycker att jag i samtalet försökte på ett nyanserat sätt ifrågasätta och kritisera henne och de åsikter hon förmedlade, som jag ofta upplevde som väldigt generaliserande. Men mitt uppdrag i "Hur kan vi" är inte renodlat journalistiskt. Mitt uppdrag, och syftet med hela podden, är att kunna vara både i debatt, diskussion och dialog. Det är en svår balansgång att både vara inlyssnande och gränssättande, säger han, och fortsätter. (källa)
 6. Marcus och Martinus kom in på scenen och började läsa upp motiveringen till "Årets Spellemann" och jag minns fortfarande hjärtklappningen jag fick när det gick upp för mig att det var mitt namn som skulle ropas upp, säger hon i programmet. (källa)
 7. "Det skulle förvåna mig om de här domarna får döma nästa match"Betyder: Jag vill flytta fokus från mitt lags prestation till något annat. (källa)
 8. Elverket "rusade" så att det inte gick att stänga av och så var det en fågel som hade byggt bo i skorstenen där den däröken egentligen skulle ha släppts ut, säger Anders Nyman, inre befäl på räddningstjänsten Dala Mitt. (källa)
 9. Problemet är dramatiserat i uppsättningen via två unga konstnärer, hon en målare, han en aspirerande skådespelare. De hyr ett loft i Vancouver, mitt i ett av de värsta områdena i staden. Miranda och Ferdinand, vars naivitet markeras av namnen som är lånade från Shakespeares Stormen, blir publikens ingång till historien. Flickor försvinner, polisen gör ingenting. Det visar sig att det finns en massmördare i grannskapet, en grisfarmare som lockar dem med knark för att sedan mörda dem i sin husvagn och ge liken som föda till svinen. (källa)
 10. Så kunde legenden tala, men bättre än den skulle den opoetiska, psykologiska analysen kunna förklara den stämning av landsflykt ur en hopstörtande diktarvärld, som omsusar Strindbergs verk vid 1880-talets slut och 1890-talets början och visa, hur det kommit sig, att en av vår vitterhets frodigaste inbillningar, ett av vår poesis rikaste sinnen mitt i mannaårens kraft velat abdikera för att i stället söka vinna forskarens så mycket torrare lager. Den psykologiska analysen skulle resonera ungefär så här. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.