Oflyt Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder oflyt, varianter, uttal och böjningar av oflyt

Oflyt synonym, annat ord för oflyt, vad betyder oflyt, förklaring, uttal och böjningar av oflyt.

Vad betyder och hur uttalas oflyt

Oflyt uttalas o|flyt och är ett substantiv.

Oflyt betyder:

Ordformer av oflyt

Singular

oflyt
obestämd grundform
oflyts
obestämd genitiv
oflytet
bestämd grundform
oflytets
bestämd genitiv

Oflyt är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet oflyt

  1. I Österrike tog han ytterligare en seger, och i Storbritannien tog Rosberg överlägsen pole position, men tvingades bryta från ledning efter att han fått ett växellådsproblem. Detta ledde till att det endast skilde fyra poäng mellan Rosberg och Hamilton, till Rosbergs fördel. På hemmaplan i Tyskland tog Rosberg pole och vann loppet, I Ungern tog han pole position men slutade på fjärde plats efter oflyt med Safety Car. (källa)
  2. Ohlsson arbetade först inom olika yrken som byggnadsarbetare och flygplansmontör innan han studerade konst vid Västerås konstskola. Efter studierna har han medverkat i ett 30-tal utställningar och arbetat som kursledare i måleri. Han har medverkat i olika skrifter med kåserier och illustrationer. Hans konst består av figurmotiv och bilder från en lantlig miljö. Som författare utgav han boken Oflyt i lös sand. Ohlsson är representerad vid Västmanlands läns landsting, Sala kommun och Västerås kommun. (källa)
  3. Minassian var en relativt bra formelbilsförare, men hade oflyt och fick aldrig någob chans i formel 1, trots en andraplats i formel 3000 2000. Numera kör han sportvagnar för Peugeot i Le Mans Series, där han är framgångsrik, och vann titeln 2007. (källa)
  4. Sommaren 2003 skrev den trettioårige Jardel på för Bolton i Premier League, men han lyckades inte göra några mål i ligan. Redan efter en halv säsong lånade Bolton ut honom till Ancona, men under hans korta tid i Italien blev han mest hånad för sin övervikt. Han hamnade 2004 i Argentina hos Newell's Old Boys, som han bara hann representera tre gånger innan han sökte sig tillbaka till Turkiet och Ankaragücü, men när Jardel kom till flygplatsen i Turkiet hade klubben gjort klart med en annan spelare. Mer oflyt väntade Jardel hos i stort sett varje klubb han skrev på för. Han spelade utan större framgångar för klubbar i Australien, Cypern, Bulgarien och Brasiliens lägre divisioner innan han 38 år gammal slutade helt med fotbollen 2011. En av de få klubbar det gick bra i under slutet på hans karriär var moderklubben Ferroviário, som han gjorde A-lagsdebut för som 36-åring. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.