Otvivelaktigt Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder otvivelaktigt, varianter, uttal och böjningar av otvivelaktigt

Otvivelaktigt synonym, annat ord för otvivelaktigt, vad betyder otvivelaktigt, förklaring, uttal och böjningar av otvivelaktigt.

Synonymer till otvivelaktigt

Andra språk

Otvivelaktigt på Engelska

  • undoubtedly

Hur används ordet otvivelaktigt

  1. Det finns en ökande tendens att arten övervintrar i västra Europa, långt norr om de traditionella områdena. Detta har särskilt observerats vid Englands sydkust, och i London som har ett milt urbant mikroklimat. Bland dessa övervintrande gransångare finns några av de östliga underarterna abietinus och tristis, så alla individer är säkerligen inte fåglar som har häckat lokalt, men flertalet är otvivelaktigt det. (wikipedia.org)
  2. Den Kungliga Lantmäteriutbildningen inrättades 1628, då generalmatematicus Anders Bure fick i uppdrag av Gustav II Adolf att utbilda nya lantmätare. Anders Bure blev då underställd kammarkollegiet. Egendomligt nog är ingenting känt om Bures egna studier. Men hans senare verksamhet och insatser röjer en gedigen utbildning, och han måste sålunda otvivelaktigt ha studerat vid något universitet, antingen i Sverige eller mer troligt i utlandet. (wikipedia.org)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.