Proffstyckare Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder proffstyckare, varianter, uttal och böjningar av proffstyckare

Proffstyckare synonym, annat ord för proffstyckare, vad betyder proffstyckare, förklaring, uttal och böjningar av proffstyckare.

Vad betyder och hur uttalas proffstyckare

Proffstyckare uttalas proffs|tyck|are och är ett substantiv.

Ordformer av proffstyckare

Singular

proffstyckare
obestämd grundform
proffstyckares
obestämd genitiv
proffstyckaren
bestämd grundform
proffstyckarens
bestämd genitiv

Plural

proffstyckare
obestämd grundform
proffstyckares
obestämd genitiv
proffstyckarna
bestämd grundform
proffstyckarnas
bestämd genitiv

Proffstyckare är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet proffstyckare

  1. Jonas Morian medverkade 2006 i antologin EUreka!, om Europasamarbetets utmaningar, samt 2008 i debattboken Från smedja till sambandscentral, som handlade om den socialdemokratiska idédebatten. Han medverkade även 2018 i antologin Almedalen: Makt, magi och möten om Almedalsveckans historia och framtid. Jonas Morians blogg utsågs till årets politiska blogg 2006. Han har varit i nomineringspanelen för Stora Bloggpriset och Årets Almedalsbloggare, Årets Digitala Kommunikatör, samt gästkrönikor, under sin egen vinjett "proffstyckare", i Aftonbladet. Han omnämndes i en text om Depeche Mode av journalisten Fredrik Strage i februari 2018 som debattör, om kopplingen mellan syntgruppen och socialdemokratin. (källa)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.