Sexfixerad Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder sexfixerad, varianter, uttal och böjningar av sexfixerad

Sexfixerad synonym, annat ord för sexfixerad, vad betyder sexfixerad, förklaring, uttal och böjningar av sexfixerad.

Vad betyder och hur uttalas sexfixerad

Sexfixerad uttalas sex|fix|er|ad och är ett adjektiv.

Ordformer av sexfixerad

Böjning (i positiv) sexfixerad en ~ + subst. sexfixerat ett ~ + subst. sexfixerade den/det/de ~ + subst.

Sexfixerad är ett adjektiv

Adjektiv är en ordklass. Orden i denna ordklass anger egenskaper som stor eller grön, eller tillstånd som stängd eller öppen. Adjektiv talar om hur någonting annat (ofta ett substantiv) är eller uppfattas, till exempel "en fin bil". En vanlig minnesramsa (som även finns i många andra varianter) är: ”Adjektiven sedan lär, hurudana tingen är, till exempel sur och tvär.” Själva ordet "adjektiv" kommer av latinets adjectivum (av adjicere, tillägga).

Hur används ordet sexfixerad

  1. Spanky Ham (röst av Adam Carolla) – En sexfixerad, toaletthumoristisk, motbjudande gris och en parodi på olika Flashanimationer från internet liksom David Rainey från The Real World: San Francisco. Han påminner visuellt om Luney Tunes-figuren Pelle Pigg. (källa)
  2. Jan-Olof är inneboende hos Fredrik. En sexfixerad diversearbetare i medelåldern som inte har några större planer på att slå sig till ro. Han lärde känna Fredrik då han var bartender under 1980-talet. (källa)
  3. Stuart Bondek – Andre Vice Borgmästare. En sexfixerad man i 40-årsåldern som gillar att skämta med, och om, sina kollegor. Dessa ärätt trötta på honom, men kan inte låta bli att sakna honom om han inte är där. Bor tillsammans med Carter, och gillar att dra bögskämt när han är i närheten. Spelad av Alan Ruck. (källa)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.