Soft Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder soft, varianter, uttal och böjningar av soft

Soft synonym, annat ord för soft, vad betyder soft, förklaring, uttal och böjningar av soft.

Synonymer till soft

Hur används ordet soft

  1. A (Soft regular och Senior Regular) (wikipedia.org)
  2. Såpa kan härledas från fornsvenska sapa, som troligen kommer från fornengelska sápe (soap = tvål i modern engelska, svensk såpa motsvaras på engelska av soft soap), ett germanskt ord av oklart ursprung (Seife = tvål i modern tyska). Svenska tvål har med tvaga = tvätta att göra. I äldre bibelspråk kan man läsa att Pontus Pilatus tvådde sina händer, d.v.s. tvättade händerna. Jämför disktvaga = ljungkvast eller granruska med motsvarighet i dagens diskborste. (wikipedia.org)
  3. Gummibåt är en uppblåsbar båt tillverkad av en lufttät väv. Dessa kallas även för SIB (Soft Inflatable Boat). (wikipedia.org)
  4. Jazzrock, även benämnd fusion, är en blandform av flera moderna musikstilar. Det är främst en blandning av jazz och rhythm &, blues-baserade populärmusikstilar som rock, soul och funk. Stilen skapades i slutet av 1960-talet av artister som Miles Davis, Soft Machine, Jeremy Steig, Gary Burton och Larry Coryell. (wikipedia.org)
  5. Messmör är en mejeriprodukt som främst används som smörgåspålägg. Den finns framför allt i två varianter: getmessmör med getmjölk som bas och messmör med komjölk som bas. Tillverkningen går till så att vasslen, som pressas ut från osten vid ystningen, kokas ihop till dess den karamelliseras och får en brunaktig färg. Av detta gör man sedan messmör, getmessmör eller mesost. Mesvarorna är nyttiga eftersom de innehåller mineralämnen som till exempel järn och kalcium, samt nyttigt vassleprotein. Förutom av några få bymejerier och fäbodar produceras messmör av Fjällbrynt AB i Östersund, Jämtland. Den engelska översättningen för messmör är soft whey butter. (wikipedia.org)
  6. ”Database geregistreerde cultivars”. Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur. 2006-. Arkiverad från originalet den 4 juli 2009. https://web.archive.org/web/20090704154309/http://kavb.back2p.soft-orange.com/kavb/kavbSG.nsf/plants-registered?OpenView&, Count=18. Läst 2009 Juli 28.  (wikipedia.org)
  7. Svenska Orienteringsförbundet, SOFT, är ett specialidrottsförbund för svensk orientering med 574 anslutna föreningar. (wikipedia.org)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.