Stort synonym, annat ord för stort, vad betyder stort, förklaring, uttal och böjningar av stort.

Synonym till stort

Hur används ordet stort

  1. Sedan finns det ytterligare ett kriterium att ta hänsyn till. Om Alfa Romeo har ett stort antal uppdateringar att testa väljer man att göra det med de ordinarie förarna eftersom de har erfarenheter av bilen och inte med en 19-årig debutant som aldrig tidigare kört en F1: a. (aftonbladet.se)
  2. – Idag hyllar vi värdiga vinnare som tillsammans visar på den enastående verkshöjd och hantverksskicklighet som svensk TV-produktion idag besitter. Ett stort grattis till alla vinnare, nominerade och vår produktionsbransch, säger Anders Knave, ordförande i Film & tv-producenternas tv-sektion, i ett pressmeddelande. (dagensmedia.se)
  3. – Den första veckan njöt vi av en fantastisk våg av spelare som kom för att spela, en enorm uppståndelse och vi hade ett stort tryck på vara servrar, säger Malmöbolaget Massives vd David Polfeldt. (svd.se)
  4. – Det var så otroligt stort. Jag var så stolt och det var så otippat. (aftonbladet.se)
  5. Radio blev till tv blev till långfilm. Från tidigt 1990-tal och framåt har Hobert gjort ett stort antal framgångsrika tv- och långfilmer. Från ”Skånska mord” med Ernst-Hugo Järegård (1928-1998) till den senaste ”En enkel till Antibes”, som blev språngbrädan för Rebecca Fergusons världskarriär. Däremellan serien om de sju dödssynderna, med filmer som ”Glädjekällan” och ”Höst i paradiset”, ”Alla älskar Alice” med dåvarande hustrun Lena Endre och Mikael Persbrandt och ”Harrys döttrar” med Endre och Amanda Ooms. (aftonbladet.se)
  6. På plats i förarsätet känner Audi-entusiasten igen sig. Trots att det mesta i övrigt är nytt interiört är den digitala instrumentpanelen, ”Virtual Cockpit”, sig lik. Vilket är bra få konkurenter kommer i närheten av användarvänligheten Audis gränssnitt erbjuder bakom ratten, med logiskt placerade knappar och i stort sett all nödvändig körinformation du behöver presenterad utan att tvingas flytta blicken i sidled. (idg.se)
  7. Krita är mjuka, vita kalkstenar bildad i marin miljö på relativt stort djup av fossila skal från mikroskopiska vattenlevande organismer (Haptophyta eller fästalger) främst under kritperioden. (wikipedia.org)
  8. Det finns ett relativt stort antal ej längre giltiga synonymer för arten: (wikipedia.org)
  9. Ordet fredlös går tillbaka på fridlös, där frid är det skydd alla invånare åtnjuter inom det ordnade samhället. Den fridlöse är alltså ställd utanför samhället. Den frid som råder över samhället i stort och som kunde förstärkas i särskilda sammanhang (julefrid, kvinnofrid, kyrkofrid, hemfrid), har ryckts bort, den gäller inte för den fredlöse. (wikipedia.org)
  10. Abonnentnummer, telefoni, siffersekvens som identifierar en telefonabonnent. I Sverige i dag kan fem-, sex-, sju- eller åttasiffriga abonnentnummer förekomma inom ett och samma riktnummerområde, men från automatiseringens början hade fyrsiffriga riktnummer (till exempel 0223) alltid femsiffriga abonnentnummer, medan tresiffriga riktnummer (till exempel 011) hade fem- och sexsiffriga nummer. Stockholm hade från början riktnummer 010, men när antalet abonnenter ökade och abonnentnumren behövde bli sjusiffriga, fick riktnumret ändras till 08 för att det totala antalet siffror inte skulle bli för stort. Enligt en rekommendation från ITU ska det fullständiga telefonnumret, inklusive landsnummer och riktnummer bestå av högst 15 siffror. (wikipedia.org)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Stort Synonymer Betyder Uttal

Populärast: