Styla Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder styla, varianter, uttal och böjningar av styla

Styla synonym, annat ord för styla, vad betyder styla, förklaring, uttal och böjningar av styla.

Vad betyder och hur uttalas styla

Styla uttalas styla variantform till ²stajla.

Ordformer av styla

styla variantform till ²stajla

Hur används ordet styla

  1. Pomada är en flottig eller vaxig substans gjord för att styla hår. Pomada får håret att se glänsande ut, och torkar inte ut. Den håller längre än de flesta hårprodukter och behöver oftast flera duschar för att tvättas ur. Den ursprungliga pomadan kom under sjutton- och artonhundratalet och bestod i huvudsak av björnfett eller ister. Lanolin, bivax och vaselin har använts i stor utsträckning vid tillverkning av modern pomada. Förstyvande egenskaper i pomada gör skulptering av håret till frisyrer som pompadour eller quiff möjligt. Långvarigt fuktgivande egenskaper gör den populär bland personer med afro-texturerat hår. (källa)
  2. Carson Kressley är modexeperten i gruppen. Carson föddes den 11 november 1969 i Pennsylvania. Efter en flytt till New Yorj blev han anställd av Ralph Lauren. Han började arbeta som Ralphs bror Jerry Laurens assistent, och blev senare befordrad till "specialist på manliga fritidskläder". Detta innebar att han följde med till modevisningar och fotograferingar för att styla modellerna. Carson fick höra om Fab 5 av en arbetskamrat, som tyckte att han skulle vara idealisk för rollen. Han har skrivit två böcker, en om mode och en som riktar sig till barn som känner sig annorlunda eller blivit mobbade. (källa)
  3. Papiljotter (från franskans papillote, av papillon, fjäril) är små rullar med kardborrar som används för att styla och locka hår, ofta i kombination med en hårtork. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.