Bakfull Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder bakfull, varianter, uttal och böjningar av bakfull

Bakfull synonym, annat ord för bakfull, vad betyder bakfull, förklaring, uttal och böjningar av bakfull.

Synonym till bakfull

Hur används ordet bakfull

  1. Haalands missbruk förvärras, han är påverkad även under dagtid. Alfhildr är lika illa ute, hon dricker på nätterna, och är bakfull under arbetstid. (källa)
  2. Plugghästen Priscilla har svurit på att hon ska spara sin oskuld till bröllopsnatten och får ett "Can't buy me love-scholarship". Men när hon börjar på Pennington College får hon den struliga Naz som rumskamrat och Naz övertalar Priscilla att följa med på en collegefest. Dagen efter vaknar Priscilla upp bakfull utan att minnas så där jättemycket av vad som hände kvällen innan, men får av Naz höra att hon varit helvild. Och vad värre är så får hon dessutom reda på att Ed Curtzman också varit på festen. Ed Curtzman som tjänar sina pengar på att filma tjejernas nakna bröst och sälja filmerna som "Chicks go crazy". För Priscilla skulle det vara totalt förödande om det kom ut en video där hon visade sin bröst, så för att få behålla sitt "Can't buy me love-scholarship" måste hon få tillbaka videon från Ed Curtzman till varje pris. (källa)
  3. Bakfylla, (bakfull) baksmälla, bakrus, bakis, är ett fysiskt och psykiskt tillstånd som följer efter berusning på alkohol eller annat berusningsmedel. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.