Boxer Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder boxer, varianter, uttal och böjningar av boxer

Boxer synonym, annat ord för boxer, vad betyder boxer, förklaring, uttal och böjningar av boxer.

Vad betyder och hur uttalas boxer

Boxer uttalas boxer [-å-] och är ett substantiv -n boxrar.

Boxer betyder:

Ordformer av boxer

Singular

boxer
obestämd grundform
boxers
obestämd genitiv
boxern
bestämd grundform
boxerns
bestämd genitiv

Plural

boxrar
obestämd grundform
boxrars
obestämd genitiv
boxrarna
bestämd grundform
boxrarnas
bestämd genitiv

Boxer är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet boxer

  1. Se video: Subaru Boxer Turbo Diesel. (källa)
  2. Det finns drygt 400 polishundar i Sverige. Ca 70 % av dessa är tyska schäferhundar och ca 20 % är belgiska vallhundar/malinois. Övriga raser som används är australian kelpie, borderterrier, boxer, cocker spaniel, dobermann, flatcoated retriever, hollandse herdershond, labrador retriever, rottweiler och springer spaniel. (källa)
  3. BMB 230 var före och byggdes av ÖSA. Motorn kom från BM Victor och hade hela 30 hk. Den kanske första skotaren tillverkades 1961 av Värmlands Skogsarbetsstudier under ledning av Lars Bruun. Det var en maskin baserad på jordbrukstraktorn BM 350 Boxer med fyra stora gummihjul, servostyrd ramstyrning och även hydraulisk drivning på bakhjulen och en lastande hydraulisk Hiab-kran med en lastförmånga på 9,5 ton. Ford blev intresserad av konceptet och 1964 börjades en serietillverkning med komponenter från Ford. (källa)
  4. Boxer är en hundras från Tyskland. Den är en brukshund och sällskapshund av molossertyp. I en undersökning 2012/2013 utnämndes boxern till en av världens tio populäraste hundraser. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.