Efterlevandeskydd Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder efterlevandeskydd, varianter, uttal och böjningar av efterlevandeskydd

Efterlevandeskydd synonym, annat ord för efterlevandeskydd, vad betyder efterlevandeskydd, förklaring, uttal och böjningar av efterlevandeskydd.

Vad betyder och hur uttalas efterlevandeskydd

Efterlevandeskydd uttalas efter|lev|ande|skydd och är ett substantiv.

Ordformer av efterlevandeskydd

Singular

efterlevandeskydd
obestämd grundform
efterlevandeskydds
obestämd genitiv
efterlevandeskyddet
bestämd grundform
efterlevandeskyddets
bestämd genitiv

Plural

efterlevandeskydd
obestämd grundform
efterlevandeskydds
obestämd genitiv
efterlevandeskydden
bestämd grundform
efterlevandeskyddens
bestämd genitiv

Efterlevandeskydd är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet efterlevandeskydd

  1. Ett försäkringsbolag kan specialisera sig på ett fåtal försäkringar eller erbjuda försäkringsskydd inom många kategorier, både personförsäkringar och skadeförsäkringar, och komplettera det socialförsäkringsskydd som finns genom Försäkringskassan. Det kan gälla pensionsförsäkringar, efterlevandeskydd, sjukförsäkringar, olycksfallsförsäkring och tandvårdsförsäkring. Skadeförsäkring kan vara för brand, stöld eller skada samt ansvar och rättsskyddsförsäkring. Exempel på skadeförsäkringar är hemförsäkring, trafikförsäkring och produktförsäkring ("utökad garanti") för kapitalvaror. Ansvarsförsäkring ingår vanligen i andra försäkringar, typ hem-, trafik- och företagsförsäkring, varav patientförsäkring är en sådan. Reseförsäkring kan ingå i andra försäkringar, banktjänster eller vara fristående genom specialiserade företag. Kapitalförsäkring erbjuds av banker och försäkringsbolag och är en försäkringstyp som har mindre inslag av risk, och används främst som kapitalplacering snarare än som vanlig försäkring. (källa)
  2. Administrera det efterlevandeskydd som ingår i systemet. (källa)
  3. Efterlevandeskydd. Inom ITP an man välja familjeskydd och/eller återbetalningsskydd som skyddar ens familj om man avlider i förtid. Utan skyddet blir den egna pensionen högre. (källa)

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.