Elanslutning Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder elanslutning, varianter, uttal och böjningar av elanslutning

Elanslutning synonym, annat ord för elanslutning, vad betyder elanslutning, förklaring, uttal och böjningar av elanslutning.

Vad betyder och hur uttalas elanslutning

Elanslutning uttalas el|an|slut|ning och är ett substantiv.

Ordformer av elanslutning

Singular

elanslutning
obestämd grundform
elanslutnings
obestämd genitiv
elanslutningen
bestämd grundform
elanslutningens
bestämd genitiv

Plural

elanslutningar
obestämd grundform
elanslutningars
obestämd genitiv
elanslutningarna
bestämd grundform
elanslutningarnas
bestämd genitiv

Elanslutning är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet elanslutning

  1. Perkolator eller cirkulationsperkolator, är en sorts kaffebryggare som till utseendet påminner om en termos. Det som utmärker perkolatorn och skiljer den från en vanlig kaffebryggare beträffande dess funktion, är att vattnet passerar kaffefiltret flera gånger tills vattnet når koktemperatur varefter temperaturen reduceras av en termostat (eller strömmen bryts manuellt på enklare modeller) så att perkoleringen upphör. Vanligen har den direkt elanslutning och uppvärmningen sker i perkolatorn. (wikipedia.org)
  2. 2 stjärnor - Krav för 1 stjärna ska uppfyllas. Elanslutning för husvagnar på minst 20 procent av tomterna. Fast reception / kiosk. Personal på plats hela dagen. Vattenspolande toaletter. Minst två tvättställ med varmvatten per avdelning. (wikipedia.org)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.