Flow Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder flow, varianter, uttal och böjningar av flow

Flow synonym, annat ord för flow, vad betyder flow, förklaring, uttal och böjningar av flow.

Vad betyder och hur uttalas flow

Flow uttalas flow [flåo´] oböjligt och är ett substantiv.

Flow betyder:

Ordformer av flow

Singular

flow
obestämd grundform

Flow är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet flow

  1. Air Filtration and Flow Test. (källa)
  2. Olika sätt att mäta lungfunktion är spirometri- och PEF (peak expiratory flow)-mätningar, antingen vid vila eller vid belastning. (källa)
  3. Modeord som slutar på management, bland annat Knowledge Management, Competence Management, Change Management, Document Management, IT Management, Cash Flow Management. (källa)
  4. Tekno ordnade musiktävlingar vid två tillfällen. De bästa bidragen medföljde tidningen på en musik cd-skiva. Den första tävlingen inleddes i nummer 1/1996. Läsarna ombads att komponera ett "...soundtrack till det digitala året 1996" . Priset var en XP-10 synthesiser från Roland. Vinnaren blev Are Refsdal från Oslo med melodin The Flow. Han fick sin låt publicerad på en musik-CD som medföljde Tekno 1/1997. (källa)
  5. Flow är ett begrepp inom psykologin. Det är ett medvetandetillstånd som inträffar när en individ blir helt uppslukad av en aktivitet och går bortom sin reflekterande självmedvetenhet samtidigt som den får en djup känsla av kontroll. Flow blev till ett allmänt känt begrepp efter att Csikszentmihalyi beskrev det i sin bok "Beyond Boredom and Anxiety" utgiven 1975. Konceptet har sen dess studerats och använts brett. I forskningen finns det en generell överenskommelse om dess betydelse men mätmetoder för flow diskuteras fortfarande. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.