Givetvis Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder givetvis, varianter, uttal och böjningar av givetvis

Givetvis synonym, annat ord för givetvis, vad betyder givetvis, förklaring, uttal och böjningar av givetvis.

Synonymer till givetvis

Andra språk

Givetvis på Engelska

  • naturally, of course

Hur används ordet givetvis

  1. Men framför allt är Muellerrapporten givetvis en stor seger för Trump. Många av Trumps kritiker hade nog trott och hoppats att den förre FBI-chefen skulle hitta bevis för ett samarbete mellan Trumpkampanjen och Ryssland trots Trumps ständiga förnekanden. (källa)
  2. Såret i Gustafs liv är den homosexualitet som bara han själv och hustrun känner till. I församlingen är hans begär givetvis tabu. Men istället för att på vanligt vis låta en domedagspredikant skrika ut budskapet om att alla bögar ska brinna i helvetet, skildras glappet mellan ideal och verklighet så som livets stora lojalitetskonflikter ser ut, oavsett om man tror på Gud eller ej. Nämligen som en inre kamp. (källa)
  3. Damallsvenskan har fått ett ansiktslyft i årets magasin med betydligt fler sidor, bland annat med kommentarer till samtliga spelare och givetvis våra getingbetyg. Damfotbollen är hetare än på länge efter den rafflande guldstriden i allsvenskan i höstas – och tack vare svenska landslaget som sätter piff på VM-festen i Frankrike i juni och juli. (källa)
  4. Inom pokervärlden kallas en spelare för gambler (eller maniac, galning) om han spelar väldigt löst och satsar mycket på nästan vilken hand som helst. Det kan vara en som ständigt överbetar till all in i ett tidigt skede i öppen poker och tvingar sina motspelare att "gambla" med honom, dvs. satsa alla, eller en stor del av sina pengar i en situation i ett tidigt skede där vinnaren avgörs i en slantsinglingssituation där turfaktorn givetvis är avsevärt större. (källa)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.