Hint Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder hint, varianter, uttal och böjningar av hint

Hint synonym, annat ord för hint, vad betyder hint, förklaring, uttal och böjningar av hint.

Vad betyder och hur uttalas hint

Hint uttalas hint [hin´t] och är ett substantiv -en -ar.

Hint betyder:

Ordformer av hint

Singular

hint
obestämd grundform
hints
obestämd genitiv
hinten
bestämd grundform
hintens
bestämd genitiv

Plural

hintar
obestämd grundform
hintars
obestämd genitiv
hintarna
bestämd grundform
hintarnas
bestämd genitiv

Hint är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet hint

  1. Spelet innehåller flera olika typer av pussel som presenteras för spelaren tillsammans med värdet/poängen för pusslet i "picarats". Spelaren har oändlig tid på sig att lösa pusslen. Varje pussel har tre ledtrådar som man kan köpa för "hint coins". I början av spelat startar man med 10 av dessa mynt och kan sedan hitta fler runtom i byn. När spelaren tror sig ha svaret till pusslet så anger man det, antingen genom att skriva in det eller markera eller välja en viss sak i bilden som pusslet presenteras med. Om spelaren har rätt så inkasserar spelaren så många picarats som spelet var värt till sina poäng, om inte så får spelaren försöka igen. Det finns ingen gräns för hur många gånger man får försöka på ett pussel men de två första gångerna man har fel så minskar antalet picarats man får för att klara pusslet. Spelaren kan även välja att avbryta ett pussel och göra det senare. Vissa pussel är dock obligatoriska att lösa för att handlingen ska fortskrida. (källa)
  2. Hints är en parish i Storbritannien. Den ligger i grevskapet Staffordshire och riksdelen England, i den södra delen av landet, 170 km nordväst om huvudstaden London. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.