Hymla Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder hymla, varianter, uttal och böjningar av hymla

Hymla synonym, annat ord för hymla, vad betyder hymla, förklaring, uttal och böjningar av hymla.

Synonymer till hymla

Vad betyder och hur uttalas hymla

Hymla uttalas hymla och är ett verb -de.

Hymla betyder:

Ordformer av hymla

Aktiv

hymla
infinitiv
hymlar
presens
hymlade
preteritum
hymlat
supinum
hymlande
presens particip
hymla
imperativ

Passiv

hymlas
infinitiv
hymlas
presens
hymlades
preteritum
hymlats
supinum

Hymla är ett verb

Verb (av lat. verbum, ord), ordklass som innefattar ord som uttrycker handlingar, skeenden, processer, tillstånd och liknande. En vanlig minnesramsa, som även finns i många andra varianter, är Verb är någonting man gör, cyklar, tutar, springer, kör. Exempel på verb är redigera, skriva, åldras, må, trivas, sjunga, ljuga. Eller helt enkelt ord man kan sätta att framför.

Hur används ordet hymla

  1. Låten bannlystes av Sveriges Radio Kronoberg för att den ansågs associera till kvinnomisshandel på ett obehagligt sätt. Låten handlar, högst explicit, om en tjej som tar med sig en kille hem och säger att han får dunka henne gul och blå. Texten har dock inget med kvinnomisshandel att göra utan refererar till BDSM eller hårt sex, något som Muranius även bekräftat i en intervju: "Jag hymlar ju inte med att låten handlar om hårt sex. Vissa gillar det." Andra radiokanaler, till exempel SR Blekinge, har valt att inte spela låten med motiveringen att den helt enkelt inte håller de musikaliska kvaliteter som krävs. (källa)
  2. 2002 gavs albumet Corporate America ut vars titellåt är Bostons första låt med uppenbart politiskt innehåll, vilket väckte stor uppståndelse hos en del fans trots att Scholz aldrig hymlat med sina politiska åsikter. Låten handlar om globalisering och miljöförstöring, men uppfattades av en del fans som vänsterpropaganda, särskilt som albumet kom året efter Enronskandalen. Scholz hävdade dock att han hade arbetat med låttexten i flera år och att den inte har någet med Enronskandalen att göra. Cosmo lämnade bandet för att bilda Cosmo tillsammans med sin son Anthony, som också medverkade på Corporate America. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Populärast:

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.