Igen Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder igen, varianter, uttal och böjningar av igen

Igen synonym, annat ord för igen, vad betyder igen, förklaring, uttal och böjningar av igen.

Synonymer till igen

Vad betyder och hur uttalas igen

Igen uttalas i|gen [ijen´] ad och är ett verb.

Ordformer av igen

Ordform(er) igen adverb

Andra språk

Igen på Engelska

  • back, again - summer is here again, come back in a week

Hur används ordet igen

  1. Inga mer nya idéer, inga nya lopplängder, bara en återgång till en kärna som alla skriver under på. Se på den tomma tavlan, begrunda vad som måste upp igen och lämna resten därhän. Mina förslag ser ut såhär. (källa)
  2. "Vi lägger ingen vikt på motståndarspelare."Betyder: Vi har registrerat vad han gjort och vi kommer ge igen vad det lider. (källa)
  3. Fyndet har väckt Elliots och pappa Rickards intresse för arkeologi ytterligare då de snart kommer att vara på plats i Kalmarsundsparken igen för att leta vidare efter flera fynd bland arkeologernas uppgrävda högar. (källa)
  4. Det hinner slå om till grönt och sedan till rött igen, innan någon i bilen kan fatta att det är sant. (källa)
  5. Antalet skador som Livsmedelsverket säger är en siffra vi inte känner igen. Under alla år som vi levererat kycklingar till Guldfågeln har antalet skador varit väsentligt lägre. Men med det sagt så accepterar vi inte att djuren far illa utan försöker motverka skador varje dag i vårt arbete, säger Rolf Åstrand. (källa)
  6. Man blir klart orolig över att det ska hända igen och vad det unika fallet berodde på, för man vet inte riktigt, säger Marianne Alanko Blomé. (källa)
  7. Det är en indielätt ton som känns igen från Gerwigs samarbeten med Noa Baumbach, men som här fördjupas ända ner i hjärteroten. (källa)
  8. Det var en gång en konung, som med skiftande seger och nederlag, men alltid med ära styrde sitt diktarrike. Han hade slott, borgar och katedraler, mörka, gavlade gator och vårgröna hagar han hade en prinsessa, lika trolsk som elak, visa filosofer, fräcka narrar och larmande pöbel, med ett ord allt, som till en väl ordnad poetstat kunde höra, då han plötsligt en festkväll lämnade alltsammans i sticket för att som resande scholar draga ut och leta den vises sten. Förgäves skickades gråskäggiga sändebud till den skumma studiekammare, där han glömde bort åren bland Paracelsus' deglar och retorter. "Sire", sade de, "vänd hem igen. Ert rike väntar er. Äreporten är redan rest. Fontänerna rinna med vin. Narren har fått en ny våd scharlakan i sin kolt, och prinsessan står med solrosen i handen vid tornfönstret och väntar." Men alkemisten hörde dem ej. Brygderna och dekokterna upptogo hans tankar. Där hemma i diktarriket växte gräset över gångarna. Ljusen slocknade. Prinsessan blev så rynkig, att all hennes elakhet på långt avstånd kunde läsas ur ansiktet. Landet föll i lägervall. Och den vises sten? Vem har hittat den. (källa)
  9. På plats i förarsätet känner Audi-entusiasten igen sig. Trots att det mesta i övrigt är nytt interiört är den digitala instrumentpanelen, "Virtual Cockpit", sig lik. Vilket är bra få konkurenter kommer i närheten av användarvänligheten Audis gränssnitt erbjuder bakom ratten, med logiskt placerade knappar och i stort sett all nödvändig körinformation du behöver presenterad utan att tvingas flytta blicken i sidled. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Populärast:

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.