Innekretsar Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder innekretsar, varianter, uttal och böjningar av innekretsar

Innekretsar synonym, annat ord för innekretsar, vad betyder innekretsar, förklaring, uttal och böjningar av innekretsar.

Vad betyder och hur uttalas innekretsar

Innekretsar uttalas inne|krets|ar och är ett substantiv plural.

Innekretsar betyder:

Ordformer av innekretsar

Plural

innekretsar
obestämd grundform
innekretsars
obestämd genitiv
innekretsarna
bestämd grundform
innekretsarnas
bestämd genitiv

Innekretsar är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet innekretsar

  1. Hon fick sin debutroll i långfilmen Kids när hon vistades i New Yorks skateboardparker. Vid den tiden var hon 18 år, arbetade som rådgivare på modemagasin och var redan känd för sin klädstil i New Yorks innekretsar. (källa)
  2. The Simple Life är en amerikansk reality-TV-serie som sändes under fem säsonger mellan 2 december 2003 och 5 augusti 2007. I serien får tittaren följa två bortskämda, snobbiga och rika tjejer (Paris Hilton och Nicole Richie) som vanligtvis rör sig i glamorösa innekretsar, men som nu får åka omkring på landet och utföra lågbetalda jobb som att städa, arbeta på bondgård och jobba på hamburgerrestauranger. (källa)
  3. Tara Browne var medlem av det brittiska överhuset, men han var också aktiv i Londons innekretsar åren före sin död. Han umgicks bland annat med Paul McCartney. Det anses vara Tara Brownes död som inspirerat en av John Lennons verser i låten A Day in the Life, som avslutar The Beatles' LP Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band 1967. (källa)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Populärast: