Kring Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder kring, varianter, uttal och böjningar av kring

Kring synonym, annat ord för kring, vad betyder kring, förklaring, uttal och böjningar av kring.

Synonymer till kring

Vad betyder och hur uttalas kring

Kring uttalas kring preposition och ad och är ett verb.

Kring betyder:

Ordformer av kring

Ordform(er) kring preposition kring adverb

Andra språk

Kring på Engelska

 • around - around the turn of the century, in the area round Göteborg, throw one', s arms around sby', s neck, a wage around 35 kronor per hour

Hur används ordet kring

 1. Vid sidan av hot från kongressens utredningsapparat pågår diverse andra utredningar kring Trump. Den potentiellt mest skadliga sker i New York där Trump misstänkts ha använt stiftelsen Trump foundation för att på ett systematiskt sätt i över tio år lura staten på skattepengar som i stället för till välgörande ändamål ska ha gått till Trumps valkampanj och olika rättstvister. (källa)
 2. Jag har fått väldigt många frågor som jag inser i efterhand, att hade jag givit mer kontext kring mina egna uttalanden, då hade det gett mer kunskap om hur vi arbetar med penningtvätt. (källa)
 3. I måndags var det säsongsavslutning för SVT: s stora dramasatsning Vår tid är nu. Två miljoner tittare har varje vecka följt krögarfamiljen Löwander och livet kring restaurang Djurgårdskällaren. En serie som gifter ihop den lilla berättelsen om matsalens mikrokosmos med den stora berättelsen om folkhemmets framväxt. (källa)
 4. 5. "Narcos". Kriminaldrama från 2015. Serien kretsar kring den colombianske knarkkungen Pablo Escobar och hans extraordinära liv. Tre säsonger. 8, 9 i betyg på IMDB. (källa)
 5. SVT har extremt hårda regler kring marknadsföring och reklam. Ändå vägrar public service-bolaget erkänna att man gjort något fel i fallet Pagan Fury. (källa)
 6. Festligheterna ägde rum i början av februari i Bahia i nordöstra Brasilien. När en gäst la upp bilder från firandet började kritiken välla in och frågor kring festens tema att ifrågsasättas. Det rapporterar flera medier. (källa)
 7. Jag såg det omtalade järnrörsklippet och dess efterföljande diskussioner och debatter i tv, radio, ledarsidor och sociala medier och upplevde det som fullt krig. Det fanns en oförmåga att kunna höra och förstå den andra sidan. Det var för mig en språngbräda in i arbetet kring samtal som har fortsatt sedan dess. (källa)
 8. Han är regeringens officiella talesperson och en av mycket få i kretsen kring Orbán som ställer upp på intervjuer. Han har just intervjuats av brittiska BBC innan Expressen träffar honom på hans kontor, precis runt hörnet från det väldiga, ungerska parlamentet vid Donau i centrala Budapest. (källa)
 9. Som utomstående får vi ta del av det som händer i och kring matcherna, men sällan vad som händer och sägs däremellan. Klubbarna har som policy att i grunden ge så lite information till media som möjligt för att man inte vill misstolkas eller säga för mycket som motståndarlagen kan dra nytta av och därför kommer klyschorna hagla. När sociala medier är en stor del av vardagen kommer flertalet spelare att vara mindre aktiva eftersom klubbar uppmanar spelarna till det plus att jag är övertygad om att det måste vara ett störningsmoment med allt skit som florerar där. Det är också ett sätt att kontrollera att spelarna inte skriver något som kan ge motståndarna fördelar och eventuell tändvätska. (källa)
 10. Skattesvindeln går ut på att via en rad komplicerade aktieaffärer kring datumet för aktieutdelning komma åt en återbäring på skatt som aldrig ens betalats. Till skillnad från upplägg i skatteparadis eller annan avancerad skatteplanering handlar det alltså inte om att minimera sin skatt, utan att komma åt skattemedel. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.