Laseroperation Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder laseroperation, varianter, uttal och böjningar av laseroperation

Laseroperation synonym, annat ord för laseroperation, vad betyder laseroperation, förklaring, uttal och böjningar av laseroperation.

Vad betyder och hur uttalas laseroperation

Laseroperation uttalas laser|op|er|at|ion och är ett substantiv.

Ordformer av laseroperation

Singular

laseroperation
obestämd grundform
laseroperations
obestämd genitiv
laseroperationen
bestämd grundform
laseroperationens
bestämd genitiv

Plural

laseroperationer
obestämd grundform
laseroperationers
obestämd genitiv
laseroperationerna
bestämd grundform
laseroperationernas
bestämd genitiv

Laseroperation är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Andra språk

Laseroperation på Engelska

  • laser operation

Hur används ordet laseroperation

  1. Homer tänker ofta med sitt sinne, som uttrycks i berättarröst. Hans hjärna ger honom ofta tvivelaktiga råd. Homers samtal med hjärnan användes flera gånger under fjärde säsongen, men har avvecklas till en mindre skala. På fritiden vill Homer helst äta fet mat, titta på TV och dricka öl. Homer associerar lätt till mat och godsaker, varefter han säger Mmm... och det han tänker på, exempelvis Mmm... Chocolate eller Mmm... fattening. När det händer Homer något bra sträcker han upp armarna i luften och säger Woohoo!. När det händer honom något dåligt eller när något går honom emot säger han D'oh! (denna replik kommer ursprungligen från Helan och Halvan-filmen Vi reser västerut). Han använder ibland glasögon då han läser och har genomgått en laseroperation för ögonen. (källa)
  2. Logan kommer hem från sjukhuset och Paris och Doyle tar hand om honom. Emily genomgår en laseroperation på ögonen och ber Lorelai köra runt henne medan ögonen läker. Lorelai får veta att Emily och Richard hade tänkt köpa ett nytt hus till henne och Luke. (källa)
  3. I framtiden kommer han att göra en laseroperation som fungerade bra i tio år innan han blev blind. Han kommer då och gifta sig med Maudes vålnad eftersom Homer kommer döda Edna. (källa)
  4. Den andra delen av hälsoresor har med människokroppen att göra. Idag reser människor iväg till andra länder för att låta ändra på delar av kroppen som de inte är nöjda med. Kosmetiska skönhetsoperationer utomlands lockar många svenskar då det ofta är billigare, de får möjlighet att vila ut efter operationen och kan låta kroppen läka med överseende av utbildad vårdpersonal. Det kan till exempel handla om ögonoperationer, ansiktskirurgi, hårtransplantationer, bröstoperationer, oönskad hårväxt, fettsugning samt olika sorters laseroperationer med mera. (källa)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.