Människor Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder människor, varianter, uttal och böjningar av människor

Människor synonym, annat ord för människor, vad betyder människor, förklaring, uttal och böjningar av människor.

Synonymer till människor

Hur används ordet människor

  1. De flesta svenska system för miljöcertifiering har ”GMO-frihet” som ett bärande kriterium. Vetenskapen konstaterar att GMO är tämligen avgörande för det produktivitetslyft i jordbruket som är nödvändig för att begränsa utsläppen – och det även om de flesta människor skulle sluta att äta kött. (aftonbladet.se)
  2. Då var det ju människor som blev dödade. Kan man verkligen göra en sådan jämförelse? (svt.se)
  3. Årets Castare: SAGA ISRAELSON OCH THERESE KLÜGER för RobinsonMotivering: Årets vinnare har tillsammans med sitt team lyckats få till den perfekta mixen av människor. Med konflikter, vänskap och kärlek har seriens deltagare med sitt osvenska, raka, sätt engagerat Sverige med något man inte sett på 20 år. (dagensmedia.se)
  4. Precis som i Sverige har #metoo-kampanjen gett kanske allra starkast avtryck i Chiles kulturliv: Vittnesmål om sexuella övergrepp och sexism inom musikscenen, teaterlivet och litteraturkretsar har fått stor uppmärksamhet, men också mött kritik från människor som varnar för en häxjakt. (sverigesradio.se)
  5. ”Tänk på hur mycket du kan skada människor, deras minnen, deras folks situation, när du väljer ett tema för att” krydda upp” ett lyckligt ögonblick i ditt liv” skrev den brasilianska sångerskan Elza Soares i ett inlägg på Instagram. (svt.se)
  6. Nyfiken på livet och på människor (dagensmedia.se)
  7. Anledningen till att man odlade inne i staden var att där fanns det både gott om arbetskraft – dvs kvinnor och barn – och bra tillgång till gödsel – dvs avföring från både människor och djur. (svt.se)
  8. Missförstå rätt här, Gösta Bohman var en av de mest självmedvetna människor som funnits i svensk politik, visste alltid bäst, envis som en treåring, skulle jämt slå vad om saker. Bohman sökte absolut inflytande. Han ville få rätt. (expressen.se)
  9. – Kycklingarna har precis som vi människor, benhinnor runt alla ben, som innehåller väldigt mycket nerver. Så går benet sönder så gör det ont, säger Ulrika Lind, veterinär på Livsmedelsverket som jobbar med att inspektera slakterier runt om i Småland. (svt.se)
  10. Antalet fall av den så kallade papegojsjukan – som smittar människor via fåglars avföring – har ökat markant i vinter.– Det är betydligt fler än det tidigare varit under en säsong, säger Anders Wallensten på Folkhälsomyndigheten. (svt.se)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Populärast: