Mixad Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder mixad, varianter, uttal och böjningar av mixad

Mixad synonym, annat ord för mixad, vad betyder mixad, förklaring, uttal och böjningar av mixad.

Synonym till mixad

Hur används ordet mixad

  1. vänster fram, höger fram, center, vänster bak, höger bak och subwoofer (enbart basljud). Numera finns även möjlighet till fler kanaler, till exempel 6.1, 7.1 till och med 11.2. Ljudsignalen skickas antingen mixad i en digital kabel och avkodas i hemmabioförstärkarens DSP eller alternativt avkodas direkt i enheten (till exempel DVD-spelare) som då skickar signalen analogt via sex kablar till hemmabioförstärkaren. Eftersom ljudteknikerna kan arbeta med många ljudkanaler oberoende av varandra så kan ljudupplevelser skapas som får hemmabiotittaren att känna sig i filmhändelsernas centrum. (Exempel på effekter kan vara verklighetstrogna ljud av föremål som rör sig runt lyssnare, till exempel flygplan som flyger förbi, pistolskott som visslar förbi, något som rör sig i buskarna i bakgrunden). (källa)
  2. Mer specifikt kan klättringen indelas efter det underlag man klättrar på, storleken på det man klättrar på och hur utrustningen används. På detta vis kan man efter underlag särskilja mellan inomhusklättring, klippklättring, isklättring och snöklättring, samt så kallad mixad klättring, som är en blandning av klippa, is och snö. (källa)
  3. Läckert är ett musikalbum av Coca Carola. Släppt 1994 på Beat Butchers. Inspelad och mixad vid Traxton Recording av Christian Edgren och Coca Carola december 1993 och januari 1994. Mart från De Lyckliga Kompisarna hjälper till med sång på vissa låtar. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.