Mix Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder mix, varianter, uttal och böjningar av mix

Mix synonym, annat ord för mix, vad betyder mix, förklaring, uttal och böjningar av mix.

Synonymer till mix

Andra språk

Mix på Engelska

 • mix - cake mix

Hur används ordet mix

 1. Morrongänget är Mix Megapols (tidigare Radio City) lokala morgonsändningar över Göteborg och Malmö. Sändningarna går förutom via FM-bandet även att höra via Mix Megapols mediaspelare på nätet. Programmet uppkom på Radio City i Stockholm under tidigt 1990-tal med bland andra Jesse Wallin som programledare. Programmet var den första riktiga morgonshowen i Sverige med allmänt prat om aktuella händelser, musik, tävlingar, gäster. Programnamnet exporterades senare till Radio City, idag Mix Megapol, i Göteborg och Malmö. (källa)
 2. Relax (Original Radio Mix). (källa)
 3. Blind (CDM 2004, spår: Blind (radio edit), Operating Tracks (Front 242-cover), Blind (slot b mix), Impetus (98 version), Anodyne For The Weak, Nothing Stays Forever (excerpts from r.i.n.o.)). (källa)
 4. Ayu-mi-x II version Non-Stop Mega Mix. (källa)
 5. Antonelli Electr. och Miss Kittin – The Vogue (Strike A Pose Mix) (2001), Italic 12". (källa)
 6. 2012 – Micke Tornving förklarar, med Mikael Tornving i Mix Megapol (SBS Radio). (källa)
 7. Det finns även färdig raggmunk-mix att köpa som kylvara i välsorterade butiker. Mixen finns i två varianter, en färdig mix som man bara steker och en torrvariant, där man ska tillsätta vatten för att få en smet, som man senare kan steka. (källa)
 8. Destruction Mix (remastered) 7.07. (källa)
 9. Hämplingen har ett kort upprepat lockläte "tett" med inslag av visslingar och drillar. Sången är varierad, kvittrande och melodisk, en mix av knattriga, lockläteslika stavelser och visslingar. (källa)
 10. Ideologier är idéer om hur ett samhälle skall organiseras och styras (eller inte styras), hur dess institutioner skall vara utformade, och hur människor skall samarbeta med varandra i vardagen. Nästan alla ideologier har en människosyn, det vill säga en uppfattning om människans natur och därmed en uppfattning om vilka institutioner människan behöver samt en om hur "det goda samhället" bör se ut, något som ibland kallas "utopi". Ideologi betecknar i allmänna ordalag en åskådning, alltså en samling idéer, ofta om samhället. Termen myntades av den franske filosofen Antoine Louis Claude Destutt de Tracy i dennes bok Eléments d'idéologie (1817-1818) för att beteckna ett medvetandes uppsättning av idéer. Som klassiska ideologier räknas liberalism, socialism och konservatism. Dessa ideologier formades under 1600-talet till och med 1800-talet. Andra framträdande ideologier är kristdemokrati och grön ideologi, även kallad ekologism. Till ideologier räknas också anarkism, feminism och nationalism. Dessutom finns en rad korsningar mellan dessa och andra ideologier. Dessutom har alla politiska partier också någon form av ideologi, det vill säga politisk kompass för sina ställningstaganden. Denna kompass är ofta en blandning av olika ideologier i en egen mix. Ideologier får dessutom olika prägling utifrån olika grupperingars och individers tolkningar och förgreningar i olika riktningar och blandningar. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.