Ohederlig Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder ohederlig, varianter, uttal och böjningar av ohederlig

Ohederlig synonym, annat ord för ohederlig, vad betyder ohederlig, förklaring, uttal och böjningar av ohederlig.

Synonym till ohederlig

Andra språk

Ohederlig på Engelska

  • dishonest

Hur används ordet ohederlig

  1. Sahlin hävdade att anledningen till att hon inte hade påtalat sitt privata bruk av kontokortet, och att kostnaderna inte dragits från hennes lön, var oklara rutiner vid statsrådsberedningen. Det fanns dock, visade det sig, dels regler som föreskrev att regeringens kontokort inte fick användas för privata utlägg, dels dokument som beskrev hur man som kontoinnehavare skulle reglera utlägg av privat natur. Vid ett tillfälle förklarade Sahlin kortanvändandet med att "jag tog ut ett förskott på lönen, och det kan väl de flesta göra." Samtidigt framkom också uppgifter om svartbetalad dagmamma, en obetald TV-licensavgift och 98 obetalda parkeringsböter av vilka 32 hade gått till kronofogden för indrivning, samt en obetald cykel hon köpt till sin dotter. Under ett försvarstal i oktober yttrade hon de bevingade orden "Jag är baske mig ingen ohederlig person!". (källa)
  2. Serien handlar om Reno Raines som är på flykt efter att en ohederlig polis mördat hans flickvän och sedan satt dit honom för brottet. Han arbetar numera som prisjägare samtidigt som han försöker rentvå sitt namn. Till sin hjälp har han Bobby Sixkiller och Cheyenne Phillips. Bobby Sixkiller har ett eget företag som heter Sixkiller industries, där han är prisjägare "bounty hunter". (källa)
  3. I november 2013 skrev Barrling en uppmärksammad debattartikel i Dalarnas Tidningar, med budskapet att ohederlig debatteknik kortsluter den offentliga debatten. Hon hävdade att debatten saknar den idé som inom vetenskapsteorin brukar kallas generositetsprincipen. (källa)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.