Sida synonym, annat ord för sida, vad betyder sida, förklaring, uttal och böjningar av sida.

Synonymer till sida

Sida översättning

Engelska

the Swedish International Development Authority
the Swedish state authority for the provision of aid to the third world
aspect, point of view, side, part
(on the) staffing side, seamy side, unpleasant side, collateral branch, southern side, in addition to the standard assortment, be on the safe side, from the point of view of the general public, by the side of the road, another aspect of the matter, lie on one', s side, stand side by side
page
front page, pictorial page, page reference, page after page, a book of 300 pages

Hur används ordet sida

  1. Men kritiker tycker att å sin sida att direktivet riskerar att inskränka internet. Att det rent av skulle bli slutet för det fria internet vi känner till idag. Särskilt sannolikheten för att artikel 13 skulle innebära en filterlösning för att hindra att upphovsrättsskyddat material laddas upp utan tillåtelse står här i skottgluggen. (svt.se)
  2. Men det finns en annan sida av myntet. Visserligen har utredningen varit besvärande för Trump och hängt som ett mörkt moln över honom. Men den har också gett honom ammunition för att peka ut en fiende. Det är ingen slump att Trump så gott som dagligen klagat över den ”häxjakt” som han ansett sig vara utsatta för. Trumps ledarstil kräver fiender för att vara framgångsrik. (aftonbladet.se)
  3. Här fajtas han mot den superrike Carlton Drake (spelad av Riz Ahmed från suveräna serien The night of) som säger sig stå på mänsklighetens sida men egentligen är en ond narcissist med en helt egen agenda. Jo, han är klonad på storskurkar från merparten av alla andra superhjältefilmer och slåss som sådan mot i längden taskiga odds. När Drake dessutom dristar sig till att häda Gud förstår man att han snart kommer att brinna i helvetet, detta är trots allt en amerikansk film riktad till ungdomar. (svt.se)
  4. 8. "Homeland". Terroristdrama från 2011. CIA-agenten Carrie Mathison kämpar mot terrororganisationer hemma och utomlands, samtidigt som hon försöker hålla sin bipolära diagnos i schack. I första säsongen lyckas man få en amerikansk krigsfånge fri ur al Qaidas klor. Han hyllas som hjälte, men Carrie misstänker att han bytt sida. Sex säsonger av åtta på Netflix. 8, 4 i betyg på IMDB. (expressen.se)
  5. – Vi har i samma artikel gått ut och bett om ursäkt för den dagen vi publicerade avsnittet. Det var inget aktivt val av oss, utan det var ett otroligt olyckligt och klumpigt misstag från vår sida. Det beror på att vi på haft ett ganska hårt tryck på oss och är en liten redaktion. I övrigt har jag egentligen inget att tillägga, förutom det jag redan sagt till Resumé, säger han. (dagensmedia.se)
  6. Men oddsen för att det ska bli något av den här tjejen med finnar och rosafärgat hår, är inte särskilt goda. Hon är en medelmåtta i skolan och bor på ”fel sida spåren” med en mamma (Laurie Metcalf) som jobbar dubbla skift som sjuksköterska och en snart arbetslös pappa (Tracy Letts). (expressen.se)
  7. En ABC-bok är en lärobok i läsning för mindre barn, den används ibland också i skolans lågstadium. En ABC-bok har oftast en sida eller ett uppslag med en text för varje bokstav i alfabetet. Texten brukar kompletteras med illustrationer. Text och bild i samverkan bidrar till att barnet lär sig alfabetet på ett lekfullt sätt. (wikipedia.org)
  8. Abdera erövrades vid ett flertal tillfällen av perserna: först 513 f.Kr., sedan 512 f.Kr. och slutligen av Dareios I år 492 f.Kr. Senare blev staden en del i det deliska förbundet och slogs på Atens sida i de Peloponnesiska krigen. (wikipedia.org)
  9. Illustrationerna på denna sida visar att advokater i vissa länder har en särskild ämbetsdräkt. I Sverige är dock advokaten fri att klä sig enligt eget tycke. (wikipedia.org)
  10. 60sgaragebands - sida på engelska om garagerock och dess utövare (wikipedia.org)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.