Smiska Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder smiska, varianter, uttal och böjningar av smiska

Smiska synonym, annat ord för smiska, vad betyder smiska, förklaring, uttal och böjningar av smiska.

Synonymer till smiska

Vad betyder och hur uttalas smiska

Smiska uttalas smiska och är ett verb -de.

Smiska betyder:

Ordformer av smiska

Aktiv

smiska
infinitiv
smiskar
presens
smiskade
preteritum
smiskat
supinum
smiskande
presens particip
smiska
imperativ

Passiv

smiskas
infinitiv
smiskas
presens
smiskades
preteritum
smiskats
supinum

Perfekt particip

smiskad en
~ + subst.
smiskat ett
~ + subst.
smiskade den/det/de
~ + subst.

Smiska är ett verb

Verb (av lat. verbum, ord), ordklass som innefattar ord som uttrycker handlingar, skeenden, processer, tillstånd och liknande. En vanlig minnesramsa, som även finns i många andra varianter, är Verb är någonting man gör, cyklar, tutar, springer, kör. Exempel på verb är redigera, skriva, åldras, må, trivas, sjunga, ljuga. Eller helt enkelt ord man kan sätta att framför.

Andra språk

Smiska på Engelska

  • rap, smack, spank

Hur används ordet smiska

  1. Programmets mest karaktäristiska inslag var de nya texter som många kända låtar fick. Till exempel blev Michael Jacksons "Billie Jean" i Rallys tappning "Billigt vin", Nanne Grönvalls "Avundsjuk" blev "Fyllesjuk", Nordmans "Be mig" blev "Bind mig" och "Fire Water Burn" med Bloodhound Gang blev "Björn Motherfucker", en sång om tennisspelaren Björn Borg. Omtalad blev också Rallys version av Gyllene Tiders "Jag går och fiskar", som i deras tappning blev en S/M-skildring vid namn "Jag slår och smiskar". (källa)
  2. "Läder-Annikas" version av Gyllene Tiders Gå och fiska!, Slå och smiska (tillägnad Anders Lundin som var gästartist i sändningen) från augusti 1996 orsakade skandalrubriker i kvällstidningarna. När låten skulle spelas in för en skivutgåva ville inte Per Gessle ge sitt medgivande till detta och den version som spelades in fick därför en ny, snarlik melodi för att kringgå upphovsrätten. (källa)
  3. Att smiska hembiträdet 2007. (källa)
  4. 25 mars 2018 var Daniels påstådda affär med Trump ämnet för ett inslag på det amerikanska tv-nyhetsprogrammet 60 Minutes. Inslaget omfattade intervjuer av Anderson Cooper med Daniels, hennes advokat Avenatti och Trevor Potter, tidigare ordförande i Federal Election Commission. I intervjun sa Daniels att hon kortvarigt smiskade till Trump med en kopia av en Forbes tidning medan Trump berättade för henne att hon påminde honom om sin dotter Ivanka, att hon hade sex med Trump i samma möte, att hon senare träffade Trump privat men inte hade sex vid det tillfället. Under press från sin tidigare advokat skrev hon under flera falska påståenden att affären inte hände. Hon sa också att på en parkeringsplats i Las Vegas dök en okänd man upp vid hennes bil och sa "Lämna Trump ifred. Glöm historien. Det är en vacker liten tjej. Det skulle vara synd om något hände med hennes mamma" (referande till Daniels baby). Daniels uppgav att hon inte kände till mannen och såg aldrig honom igen. Men hon skulle kunna genast identifiera honom om hon såg honom igen. Advokat Avenatti sa att hans firma gör framsteg i sina ansträngningar för att identifiera mannen som gjorde hotet. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.