Utseendefixerad Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder utseendefixerad, varianter, uttal och böjningar av utseendefixerad

Utseendefixerad synonym, annat ord för utseendefixerad, vad betyder utseendefixerad, förklaring, uttal och böjningar av utseendefixerad.

Synonym till utseendefixerad

Vad betyder och hur uttalas utseendefixerad

Utseendefixerad uttalas ut|se|ende|fix|er|ad och är ett adjektiv.

Ordformer av utseendefixerad

Böjning (i positiv) utseendefixerad en ~ + subst. utseendefixerat ett ~ + subst. utseendefixerade den/det/de ~ + subst.

Utseendefixerad är ett adjektiv

Adjektiv är en ordklass. Orden i denna ordklass anger egenskaper som stor eller grön, eller tillstånd som stängd eller öppen. Adjektiv talar om hur någonting annat (ofta ett substantiv) är eller uppfattas, till exempel "en fin bil". En vanlig minnesramsa (som även finns i många andra varianter) är: ”Adjektiven sedan lär, hurudana tingen är, till exempel sur och tvär.” Själva ordet "adjektiv" kommer av latinets adjectivum (av adjicere, tillägga).

Hur används ordet utseendefixerad

  1. Den typiska fjortisen är utseendefixerad och förknippas ofta med alkohol och festande. Flickorna använder mycket smink och färgar ofta håret brunt, svart eller vitblont, medan pojkarna vanligtvis fixar håret med hjälp av mycket hårvax och uppseendeväckande frisyrer. Flickorna väcker ofta uppmärksamhet genom att klä sig utmanande, exempelvis genom att bära push up-bh och transparenta toppar. Pojkarna, exempelvis, genom att dra ner byxorna så de hänger under rumpan. (källa)
  2. 7: an, en afghanhund som är en mycket utseendefixerad hund, kär i 6: an, ägar en mobiltelefon och älskar sjublommor, spelad av Katti Hoflin. (källa)
  3. Av Elliots familj har man fått se hennes mamma och pappa. Hennes pappa är en chef på ett sjukhus som är bättre än Sacred Heart och gillar därför inte att Elliot jobbar där. Elliots pappa ger henne även ett hus och bil, men när Elliot gör sin pappa arg tar han tillbaka alla saker. Elliots mamma är en utseendefixerad kvinna som inte är riktigt trogen med sin man vad man får höra av Elliot. En gång när Elliot tog hem en dejt så åkte dejten och hennes mamma iväg på en romantisk semester. Man hör Elliot prata med hennes mamma ibland i telefon där hon frågar om hon har blivit lesbisk bara för att hon aldrig träffar någon. Elliot föräldrar har aldrig riktigt funnits där för henne för hon blev uppväxt med en nanny. Man har även fått höra Elliot prata om sin bror Barry som är homosexuell men man har aldrig fått se Barry. (källa)

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.