Väldigt Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder väldigt, varianter, uttal och böjningar av väldigt

Väldigt synonym, annat ord för väldigt, vad betyder väldigt, förklaring, uttal och böjningar av väldigt.

Synonymer till väldigt

Andra språk

Väldigt på Engelska

 • enormously - enormously difficult, awfully happy

Hur används ordet väldigt

 1. Det känns jättebra. Sirius känns som ett väldigt spännande lag, säger Alvbåge. (källa)
 2. "Det är väldigt stränga krav för att få tillåtelse att använda sån medicinering i Norge. Eftersom det ansågs att det här krävdes så ansöktes det om dispens hos Antidoping Norge. Ansökan beviljades och hon uppfyllde alla Wadas kriterier", står vidare i pressmeddelandet. (källa)
 3. Jag har fått väldigt många frågor som jag inser i efterhand, att hade jag givit mer kontext kring mina egna uttalanden, då hade det gett mer kunskap om hur vi arbetar med penningtvätt. (källa)
 4. Motivering: Årets vinnare visar att det fortfarande går att göra hyperaktuell, brännande och skarp satir, dessutom i en väldigt innovativ form. Mottagandet hos publik och kritiker var fantastiskt och man befäste sin position som Sveriges just nu viktigaste och kanske mest begåvade humorgrupp.Årets Profil: BIANCA INGROSSO för TalangMotivering: Hennes ofiltrerade och varma sätt att kommunicera sin feedback till deltagarna skapar underhållning vi som tittare älskar att se. Bianca är Sveriges just nu mest lysande TV-stjärna. (källa)
 5. Tack, jag är väldigt glad och stolt. Jag har alltid beundrat Olof Lagercrantz sätt att skriva. Han tänkte på läsaren, på att vara begriplig, och han bekämpade snömoset i kulturjournalistiken. Han får det att se ut som om det är lätt att skriva. (källa)
 6. Harry Styles ÄR den poppiskillen upphöjt med i runda slängar en miljon. Han är rik som ett troll, charmig, ser bra ut och är väldigt framgångsrik. Inte nog med att han gjorde världssuccé tillsammans med boybandet One Direction. Harry Styles gjorde en kritikerrosad soloskiva och en något otippad succé som skådespelare i filmen "Dunkirk". Nu ryktas det om att Harry även ska axla rollen som den nästa James Bond. — Harry kan göra det. Om de vill ha en yngre Bond så varför inte. Harry Styles har "det", säger "Spectres" filmredigerare Lee Smith till Daily Star. (källa)
 7. Jag tycker att jag i samtalet försökte på ett nyanserat sätt ifrågasätta och kritisera henne och de åsikter hon förmedlade, som jag ofta upplevde som väldigt generaliserande. Men mitt uppdrag i "Hur kan vi" är inte renodlat journalistiskt. Mitt uppdrag, och syftet med hela podden, är att kunna vara både i debatt, diskussion och dialog. Det är en svår balansgång att både vara inlyssnande och gränssättande, säger han, och fortsätter. (källa)
 8. De var medvetna. Det handlade om miljardbelopp som man investerade under en väldigt kort period och man måste vara expert för att utforma en sådan affär, säger Spengel. (källa)
 9. Kycklingarna har precis som vi människor, benhinnor runt alla ben, som innehåller väldigt mycket nerver. Så går benet sönder så gör det ont, säger Ulrika Lind, veterinär på Livsmedelsverket som jobbar med att inspektera slakterier runt om i Småland. (källa)
 10. Vi tycker att det här är ett väldigt angeläget projekt och ska göra allt vi kan för att komma vidare, säger Knut Hawby. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.