Mycket Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder mycket, varianter, uttal och böjningar av mycket

Mycket synonym, annat ord för mycket, vad betyder mycket, förklaring, uttal och böjningar av mycket.

Synonymer till mycket

Vad betyder och hur uttalas mycket

Mycket uttalas mycket äv. vard. ¹mycke ad och är ett verb.

Mycket betyder:

Ordformer av mycket

Ordform(er) mycket adverb Variantstavning mycke adverb

Andra språk

Mycket på Engelska

 • very much, greatly - there is much more to say, enjoy music very much, very often, the attempt turned out very well, a very great part
 • much - a great amount of food, much money, what time is it?, great pains, have much to do, he devotes much of his time to reading, the abundant rain

Hur används ordet mycket

 1. Bostaden är en plats där vi tillbringar mycket tid och därför är det extra viktigt med en bra miljö. Många hyresgäster vänder sig till oss för att de besväras av rök i sina hem, det gör att vi vill agera utifrån det och erbjuda en rökfri boendemiljö när vi utvecklar nya hem, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam i uttalandet. (källa)
 2. Ett mycket lönsamt initiativ är stimulans av självkörande grannskapstransporter som hämtar hemma. Det kan minska innehav av egen bil väsentligt. En flotta av sådana självkörande taxin bygger också naturligt på eldrift. Därmed kan utsläppen minskas på riktigt. (källa)
 3. Vad beror det på att Sverige får en hög placering? John Ahlmark på FRA: s pressavdelning svarar i ett mejl till TechWorld att "Sveriges cyberförsvar har goda grundstenar. Men det finns mycket man kan göra för att stärka skyddet. Ett cyberförsvar måste bygga på en god basnivå av informationssäkerheten, kunskap om vilka angrepp som sker och vilka som ligger bakom, goda varningssystem och förmåga att hantera upptäckta angrepp.". (källa)
 4. Det tycker jag absolut. Vi anser att människan är ett djur och att alla djur är lika mycket värda. (källa)
 5. Det finns mycket i direktivet som stärker upphovsrätten, man behöver inte artiklarna 11 och 13 som i grunden kan förändra internet så som vi känner det. Vi hade häromåret flera konstruktiva kompromissförslag där artiklarna 11 och 13 fanns kvar, men med ändrad innebörd, men det vill inte upphovsrättlobbyn acceptera. Nu är det allt eller inget när det gäller 11 och 13. (källa)
 6. När Trump på våren 2017 avskedade FBI-chefen James Comey därför att denne vägrade lägga ner Rysslandsutredningen var det ett beslut som utlöste massiv kritik även från en del av presidentens partikamrater. Beslutet kan mycket väl ha varit brottsligt. Precis som presidentens ständiga offentliga smutskastande av utredningen. (källa)
 7. Speciellt i början handlar det mycket om den opålitliga berättaren, den som leder åskådaren på villovägar. Som den där scenen hos psykologen där en voice over får oss att tro att det ska handla om terapeuten, låter oss följa henne ett tag, men sedan sätter patientens liv i fokus. Eller som får oss att se på samma sekvens ur olika perspektiv. Den som är hjälte i en människas ögon är en skurk i en annans. Ja, sådant. Basalt, visst, men för den manusintresserade finns ändå en hel del stoff att suga på. (källa)
 8. Spinn-off-filmen Venom har fått osedvanligt mycket däng på nätet och sågats av en unison amerikansk kritikerkår. Men Fredrik Sahlin ser den som en brutal knaskomedi och hittar då oväntat mycket charm och underhållning. (källa)
 9. Årets berättare: MICKE LINDGREN för Grotescos sju mästerverkMotivering: Årets berättare är en satiriker i ordets sanna bemärkelse. Han står för en humor som är träffsäker, provokativ och modig. Aldrig intetsägande. Som författare, regissör och skådespelare har han gjort svensk, politisk humor både roligare och mer relevant än den varit på mycket, mycket länge. (källa)
 10. 6. "Stranger Things". Science Fiction från 2016. Serien utspelar sig 1983. En pojke försvinner under mycket mystiska omständigheter. Samtidigt dyker det upp en flicka med övernaturliga krafter i staden. Hon har flytt från ett närbeläget laboratorium där hon utsatts för omänskliga experiment. Två säsonger. 9, 0 i betyg på IMDB. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Populärast: